:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Opala teta dobila jos jednu godinicu u svom zivotu E pa nek je sa srecom i da pozivis jos pet puta toliko Kissssssssss
|
|
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
Doktorice Srećan ti rođendan želim, želim ti puno zdravlja, sreće para i sve što poželiš da ti se i ostvari to ti od sveg srca želim
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Draga doktorice,
Iako sam ovo vec " odradio " privatno da i ovde onako formalno to odradim i da ti cestitam rodjendan i sve najbolje u zivotu i da te sreca prati.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
jos samo ovde nisam cestitao ... hm shame on me...
sad imas kompletnu cestitku na svim mestima gde moze da ti se na netu cestita rodjendan
srecan ti rodjendan draga... sve zelje da ti se ispune
btw... obrati paznju na tagged
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Nesto velik taj kurus, kojim si to novcanicama placala?
Sta bi tetka, mislila si da necu cestitati, a? Pff, znash da uvek moram da okasnim pa da te ne razocaram ni ovaj put Ae, srecan rodjendan i ta kusur bude mnooogo veci(ne, ne, ne mogu zvake) Ljubi te tvoj sestric, a poklon...pff, valjda su moja i zencetova paznja i vishe nego dovoljan poklon Josh jednom, srecan rodjendan
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
@crnokosa: hvala ti najlepse
@vilenjakinja: hvala
@dameski: hvala najlepse
@david: hvala i tebi
@auuuu moj omiljeni 007: hvala ti, ali oftamolog ti ne gine
@piscasso: hvala druze
@Boky, Hvala ti druze i za ovde a i za Facebook...
@Ohanzee,mili, hvala ti za sve cestitke! btw imas i odgovor tamo... kisssssssssss
@aaaaa vidi mog pobeglog sestrica... hvala (a zlatibor je izbrisan zbog kasnjenja od 25 minuta, ako teca nesto hoce, molite ga )
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Evo i mene, zna tetka da nisam zaboravila ali eto da pošaljem čestitku i na ovom mestašcetu... Srećan rođendan, želim ti puno veselih i nasmejanih dana, nek te sreća prati na tvom putu. Kiss
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Izvinjavam se sto kasnim,ali kazu nasi stari nikad nije kasno za cestitati,e pa tako i ja ti zelim srecan rodjendan i sve naj u zivotu i da ti se sve zelje i zeljice ostvare koje pozelis Kiss bigg
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
sve najbolje draga,malo kasnim,ali mislim da se ne ljutis sve najbolje
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Jaooooooooooo koleginice ja u svom stilu kasnim ...al nema veze valjda se i dalje vaze ...dakle zelim ti srecan ovaj 20 i neki rodjendan i da nam jos duuuuuuuugo zivis, da bude puno para, srece i sexa naravno (bez ovog zadnjeg nista )...Puno pozdrava i poljubaca od kolege Bojana
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Jeco, draga... jeste da je sa zakašnjenjem, ali od srca... Želim ti sve najbolje, najlepše, najdivnije... SREĆAN RODJENDAN!
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Punnnno hvala svima
Pa izvol´te
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|