www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dobacivanja...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
melkor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 20 Jan 2005

saudiarabia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim glupo je!!!

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 31, 2007 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa meni se do sada nije desilo da mi zensko dobacuje.

Ne znam kako bih reagovao. Mislim da bih "iskulirao", generalno ne volim priprost nacin komunikacije, a dobacivanje smatra vrlo prostim!

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek iskoristim priliku

FNMO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 13 Apr 2007
Mesto: Put ka Lazi....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojka vam se uglavnom javi kad ste joj simpaticni pa na taj nacin pokusava da pokrene razgovor sa vama.Meni svakako prija kad mi se neka devojka javi!Volim zene,a i volim kad sam tema zenskog razgovora.Naravno samo ako je pozitivno! Wink Wink Wink

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hii...Ni u ludilu, da bi muškom išla dobacivati.

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ha,bas bih voleo to da dozivim Wink

Darko_90
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Mar 2007
Mesto: Za kompom

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 25, 2007 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prija mi,ja volim da dobacujem lijepim djevojkama

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja uvek dobacujem nesto,pa kada i neka devojka mene prokomentarise normalno da mi prija!

The world is mine

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 14, 2008 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zasto bi mi smetalo ili me nerviralo. Shto reche neko iznad - prija kad ti neko posveti paznju Smile

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od toga koliko mi se svidi devojka koja mi " dobaci" takvu stvar nekad iskuliram nekad uzvratim istom merom Smile

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 2:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desava mi se po prilicno cesto da mi dobace nesto devojke sa strane,ako sam raspolozan uzvratim,a ako je neka ubi boze,ili nisam bas raspolozen za raspravu samo iskuliram Wink

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

'Devojke' koje dobacuju su obično šiparice i devojčurci, koje pojma nemaju o ljubavi već ih napadaju oni leptirići i 'drnda' im srce, pubertet čini svoje. Tako da mi je sve to simpatično, nasmešim se (kao zvonko bogdan u pesmi) i produžim, a posle par godina se smejem kad ih vidim a one se sete i pocrvene... xexe ah ta mladost

edit: Nikad nisam video da devojka od dva'es' i kusur godina dobacuje momku, mislim da im ne priliči. Postoje suptilniji načini da se izjavi simpatija...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Dobacivanja... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon