www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Potvrđeno postojanje vode na Marsu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 6:42 pm    Naslov poruke: Potvrđeno postojanje vode na Marsu Na vrh strane Na dno strane

Američka NASA objavila je da je Sonda Feniks, koja je na Mars lansirana krajem maja ove godine, uspešno izdvojila uzorak zaleđene vode iz zemlje, stavila ga na svoj oval i dopremila naučnicima na analizu.

Led je pre punih šest godina na Marsu otkrila sonda "Mars Odiseja" ali do sada nije bilo moguće preneti zaleđene uzorke do laboratorija, jer bi se ovi istopili ili raspali.

"Sada smo u prilici da dodirnemo i probamo vodu sa Marsa", ushićeni su istraživači koji učestvuju u ovom senzacionalnom otkriću.

Uzorak koji je izdvojen dobio je naziv "Wicked Witch" (po popularnoj veštici iz Čarobnjaka iz Oza, koja uzvikuje: "Topiiiim se, Topiiiim se!") biće analiziran u narednih nekoliko nedelja kada će se znati više podataka o vodi na Marsu.

Tim koji je okupila Nasa dobio je dozvolu da nastavi istraživanje na Marsu do 30. septembra 2008. godine.

(MONDO)

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa super...Odoh ja tamo za sledeci vikend.... Wink Hoce neko samnom...? Ima tamo hladne vode i nacicu hlad...pa Bog da me vidi Laughing

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ginobili93 je napisao/la sledeće:
Pa super...Odoh ja tamo za sledeci vikend.... Wink Hoce neko samnom...? Ima tamo hladne vode i nacicu hlad...pa Bog da me vidi Laughing

Tamo te ni bog ne moze vidjeti Very Happy
Ako tamo ima vode nek ameri razmisle da se tamo presele Exclamation Mr. Green

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 36

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je taj zivot izvan zemlje glupost, na marsu je mnogo hladnije nego na zemlji i ko zna kakvih sve cuda ima sto se ne zna. Meni je lepo na zemlji a ko hocje moze da ide i na sunce sto se mene tice................

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Potvrđeno postojanje vode na Marsu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon