:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Srce moje milo, pa ti nešto baš ubrzala... Ako, samo ti meni budi tako brza, to znači da ćemo se više družiti, ovde... Želim ti, od srca, sveeeee najbolje, ljubim te puuuno! Čestitam! VT
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Čestitam, draga Nexta.
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Čestitam malom kiselom krastavčiću, uz želje da što pre navrati do nas na domaću zimnicu kissss
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Čestitam ti draga moja Nextice, neki ih ude još punooo punooo
Imaš veliku pusu od mene
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
@djavolce Hvala seko bliznakinjo
@marijana23 Hvala draga
@Lane86 Hvala srce moje drago Naravno,a uskoro cemo se i uzivo druziti VT!!
@coco_bill Hvala dragi coco
@~SonicLady~ Hvala dragom krastavcicu,naravno da dolazim samo da skupim pune dve kese krastavaca pa dolazim da pravimo zimnicu
@daja23 Hvala draga daja Cmokic
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
pa cestitam draga sugradjanko,opasna si majke mi!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
@filicka Hvala sugradjanko opasnice
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ljubavi...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Uprkos činjenici da našem generalu Nexta Jox još nismo dodjelili čin maršala, on i dalje osvaja čvrstim korakom sprat po sprat na ovom teškom ratištu, bolje poznatom kao Domaći front. Svjetske velesile se pitaju, kako je moguće da uz minimalne gubitke u snazi i ljudstvu i uprkos svim vanjskim i unutrašnjim neprijateljom, general Jox osvaja toliki teritorij. Još jim je veće čudo, kako je moguće, da takvom brzinom uspostavi red i disciplinu na prije osvojenim teritorijima odnosno spratovima.
Sve ovo, dragi vojnici, i još mnogo toga piše u izvešču koje je dalo sjevernozapadno savjezništvo pod vodstvom zemlje Safari.
Dakle, dragi vojinici, čestitajmo sa jednom salvom našem generalu Jox uz želju, da još mnogo spratova osvoji i da što prije dobije čin maršala.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
@Idealno_losha Ljubavi Volim te puno! Znas i sama! Hvala puno
@Konjanik Ahahah hvala puno generale Jedva cekam da dobijem cin marsala
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Čestitam
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
@Ptolomej Hvala
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|