:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world

|
|
Koja je po vama najgore obradjena pesma?
A koja najbolja obrada?
Najgora : Nikotini u Sexi biznismen(Goga Sekulic)
Najbolja: Kylie M-I can't get u obradi, mislim da je obradila grupa 357
Edit by PiNkLaDy...moze ovo i zajedno...spojila sam ti poruke...
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
U, sjajna tema, Haljinice. Ček', nisam mnogo pametna ustala danas, al' 'vako na prvu loptu....
- obrade koje naprosto obožajem:
Tainted love - Marilyn Manson
Big in Japan - Guano apes
- obrada na koju mi se PREVRĆE STOMAK je
Somebody to love, Jim Carrey
(upropasti lik Jefferson airplane)
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
 |
milicaanchy Dobro upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell

|
|
Ne svidja mi se obrada Mike Oldfield-Moonlight Shadow,ona iz Groove Coverage-a ima neki kreshtecji glas...a volim
obradu Livin'on a prayer
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
masimo savic je uzeo onu pjesmu od indeksa-bacila je sve niz rjeku, cak je i spot napravio........ja tu pjesmu bas volim i kad sam njeg cula sledila sam se..covjek je pjesmu doslovno upropastio..zvuci ko da ga neko kolje,uzas! ja bi mu zabranila da ju izvodi!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
original je : Oliver Dragojevic - U Ljubac Vjere Nemam Ja
obrada je : Night Shift - U Ljubav Vere Nemam ja
meni su prosto obe pesme fenomenalne,ova kao balada a ovo sto je Night Shift uradio je fenomenalno,kao nesto izmedju ciste rock pesme i balade,ma odlicno je..
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
Shaq Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152

|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: | Najgora : Nikotini u Sexi biznismen(Goga Sekulic)
Najbolja: Kylie M-I can't get u obradi, mislim da je obradila grupa 357 |
slazem se potpuno
|
|
|
|
|
 |
XeXeX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 9

|
|
Najbolje su mi: Nightshift - Here comes rain again i Livin la vida loca
Najgore: pa nema najgore jer licno mi se svidjaju obrade (ali kad obradjuju iz jednog zanra u drugi) ali ima losih.
E da sad sam se sjetio najgore (ustvari to se nemoze nazvati obrada nego plagijat) : pjesma koju je obradila i Slavica Sukteras - Zivot mi... obradila su in neka dva momka sa doslovno istim tekstom samo u muskom rodu i jos jedan pjeva a drugi mlati po gitari nesto sto nema veze sa ritmom. Nema gore.
|
|
|
|
|
 |
toc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 28
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 208

|
|
definitivno massimo savic bacila je sve niz rijeku
|
|
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Puno je sad obrada, narocito u techno fazonu, meni je dobra obrada pjesme Cant touch this od MC Hummera, zatim Mr. Vain recall, Mystify od INXS i tako, znaci ove techno obradde starih rock pjesama...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
Brrankica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 10

|
|
Najbolje obradjena pesma je od Oktobra 1864, Nadji me, mislim da je u originalu peva Gloria Gaynor, a najgore... ima ih mnogo
|
|
|
|
|
 |
VINCITORE Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2005 Poruke: 9

|
|
Nekako sam stekao dojam da su obrade recimo nešto bolje, bar na stranoj estradi, tako primjerice "American Pie" mi je bolja u obradi...
|
_________________ Heaven doesn't want me and hell is afraid I'll take over... |
|
|
|
 |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
Najbolja:Benny Benassi-California dreaming,Groove Coverage-Poison,Mad House-Like a prayer
Najgora je obrada pesme Beni unut-Serdar ortac(ne znam koje obradio)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|