www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Morgan Frimen teško povređen
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 8:52 pm    Naslov poruke: Morgan Frimen teško povređen Na vrh strane Na dno strane

Oskarovac Morgan Frimen doživeo je u ponedeljak saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen.

Nesreća se dogodila dok je Friman upravljao vozilom, u državi Misisipi, u blizini svoje kuće u Čarlstonu, a glumac je hitno, vazdušnim putem, prebačen u bolnicu u Memfisu.

Keti Stringer, PR pomenute bolnice, izjavila je da je je sedamdesetjednogodišnji glumac u teškom stanju.

Informaciju o nesreći koju je Frimen doživeo potvrdio je i menadžer glumčevog blues kluba, a policija okruga u kome se nesreća dogodila nije bila dostupna za dodatne informacije.

Mediji javljaju da je glumac, po izvlačenju iz automobila marke Nissan Maxima iz 97. godine, bio svestan i zbijao šale sa okupljenima.

Frimen je jedna od zvezda aktuelnog nastavka serijala o Betmenu, "Mračni vitez", a Oskara za sporednu ulogu dobio je za film "Devojka od milion dolara", u režiji Klinta Istvuda. Nosilac je i zlatnog Globusa za ulogu u filmu "Vozeći gospođicu Dejzi".

Ovih dana radovao se ulozi Nelsona Mendele u filmu 'The Human Factor'.

(MONDO)

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nadam se da ce brzo da ozdravi ali problem je sto je on malo stari... A nisu spomenuli film Bekstvo iz Sosenka!! to mu je jedna od najjacih uloga... bas sam ga sinoc gledao u filmu wanted...

Danny Crane

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zao mi je Neutral

" I know the way to fuck them all...."

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

žao mi je čoveka .. nadam se da će sve biti u redu

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baš mi je žao, veliki je glumac i još veći čovek. Nadam se da će se izvući.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedan od mojih omiljenih glumaca nadam se da ce biti u redu

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 06, 2008 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Morgan Frimen dobro posle operacije

Oskarovac Morgan Frimen dobro se oseća nakon duge operacije kojoj je podvrgnut u ponedeljak uveče, posle saobraćajne nesreće na jugu SAD, saopštila je njegova predstavnica za medije.
„Morgan je dobro posle operacije čiji je cilj bio da se saniraju frakture leve ruke i šake”, navodi se u saopštenju Done Li koje prenose agencije.
Operacija je trajala oko četiri i po sata i obavljena je u regionalnom medicinskom centru u Memfisu, u Tenesiju, gde je glumac prebačen posle udesa.
Frimen (71) je „bodrog duha i posetili su ga članovi porodice”, dodala je Dona Li. „Već je ustajao i nada se da će u najskorije vreme izaći iz bolnice”.
Glumac je doživeo saobraćajnu nesreću u susednoj državi Misisipiju gde poseduje kuću. Njegov automobil se nekoliko puta prevrnuo pošto je Frimen izgubio kontrolu nad njim.
Morgan Frimen, koji je slavu na filmu postigao tek u poznim pedesetim godinama, nagradu američke filmske akademije dobio je za „Devojku od milion dolara”. Poznat je još po ulogama u filmovima „Vozeći gospođicu Dejzi” i „Lista poslednjih želja”.

(Beta)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 07, 2008 5:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro je .. samo neka je njemu bolje .. nadam se da ce uskoro izaci iz bolnice

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Morgan Frimen teško povređen Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon