:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Holandska kompanija KAW predstavila je zanimljiv koncept koji gotovo da se može porediti sa naučnom fantastikom. Woonbox predstavlja kombinaciju kufhinje, tuš kabine i toaleta u jednom, i izuzetno je zanimljiva ali i prilično zabavna ideja.
Nekome je, verovatno, kuvanje u istom prostoru gde se neko drugi tušira ili obavlja fiziološke potrebe čudno, ali Woonbox koncept je više vezan za uštedu prostora ili za ljude koji se često sele. Mada, zajednička stvar koja povezuje sve ove prostorije jeste pevanje.
Woonbox je u potpunosti mehanizovan i pokretan, što znači da ga možete seliti sa sobom kada, recimo, idete na letovanje. Takođe, ova magična kutija može se instalirati i u kancelarijama ili parkovima.
Ideja koja je svakako humanitarnog karaktera i ima potencijala da zaživi mogla bi biti od koristi i beskućnicima ili onima koji ne mogu sebi da obezbede stalno boravište.
(Bratislav Jovanović, MONDO)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Eh .. da je ovo imati .. onda bi mi stan bio dosta .. cistiji .. i sa dosta manje stvari
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|