:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Policajci u kineskom gradu Sanđijangu "stopirali" su hapšenje na dva dana, kako bi osumnjičenom dali vremena da se venča i prvu bračnu noć provede sa svojom ženom.
Došavši na mesto gde su trebali da obave privođenje, pripadnici snaga reda primetili su da je brojna porodica osumnjičenog veoma zauzeta oko "jedne trudne žene obučene u venčanicu".
Shvativši da je muškarac kog su trebali da uhapse upravo trebao da se venča, policajci su odlučili da ne intervenišu i sačekaju ispred kuće. Nakon svadbenog slavlja, mladoženji i "trudnoj dami obučenoj u venčanicu" dozvoljeno je da zajedno provedu prvu bračnu noć pre nego što su narednog jutra uhapsili Lenga Ćijanga.
Potera za Ćijangom trajala je dve godine zbog sumnje da je učestvovao u oružanom napadu na jedan noćni klub, prenele su agencije
(Tanjug/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
E ovde su me kinezi malo razocarali .. pored onako rigoroznog zakona oni su dozvolili potencijalnom ubici da se ozeni i tako to umesto da ga odmah uhapse .. hm .. malo mi je to cudno ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
Boki, ne brini, neće se on dobro provesti u zatvoru, ako uopšte dođe do njega. Mene nisu razočarali, nego su me prijatno iznenadili, pored zakona koji su rigorozni i koje rigorozno sprovode, pokazali su da imaju ljudskost
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Znam ja da se on nece dobro provesti u zatvoru ali mi je ipak bilo malo cudno u vezi ovoga.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bas su tolerantni
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|