:: |
Autor |
Poruka |
jovana_88_nis Iskusni član

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913

|
|
Pa u principu ništa loše.Mada mislim da ako se vode onim "Jednom se živi ; kad ću ako ne sad ili ne želim ništa da propustim"-greše,jer smatram da kroz jednu ozbiljnu vezu možemo proći i naučiti mnogo više nego kroz nekoliko kratkih.
|
|
|
|
|
 |
grofica007 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Maj 2007 Poruke: 3

|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
da su , i kao one usamljene, emotivno prazne, cak i kad imaju nekog, mada mislim da je njima gore
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
mislim da im to bas i nije najbolji nacin zivota...al ne sudim.
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ne mislim onjima,ali majke mi.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
pa shta ako mogu sto da ne........... nemam nista protiv njihov zivot, dok ne menjaju devojke meni su ok :p
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
 |
Crnokosa_Titeljanka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Mar 2008 Poruke: 20

|
|
ne znam sta je tu lose... bar ti nije dosadno u zivotu
|
|
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
jel se podrazumijeva da se samo cmakaju sa njima, ili da spavaju sa svakim? da spavaju..to mi je
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ne mislim o njima..Svako ima svoje mišljenje..Ako je to njima Ok nek menjaju i njih 100..
Za mene to nije Više volim duže veze
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Za mene to nije, gadi mi se, jer je jedini muškarac u mom životu moj muž. Mogu da razumem osobe koje imaju duže veze i imaju ih i 10 u životu, ali one koje baš često menjaju momke... zna se koji im epitet leži.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Za mene to nije, gadi mi se, jer je jedini muškarac u mom životu moj muž. Mogu da razumem osobe koje imaju duže veze i imaju ih i 10 u životu, ali one koje baš često menjaju momke... zna se koji im epitet leži.
|
primecujem da se tebi maltene sve gadi? zasto je to tako? sta tu tebe ugrozava licno? ako je drugima dobro, sta god da rade, kakve to veze ima s tobom?
i da, savrseno dobro znamo da je tvoj muz jedini za tebe, nema potrebe za silnim dokazivanjem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Pa čuj, ja ih jako često mjenjam ali ne zato da bih dokazala si nešt što svijet još nije vidio ili zato jer nemam s kim. Jednostavno mi tak paše da upoznajem puno muškaraca sada, pa ako se dogodi jedan ali vrijedan, bude i toga.
Nisam opsjednuta jednim te istim.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|