:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ako još uvek razmišljate da li da počnete da vodite računa o zagađenju životne sredine, evo argumenta u korist majčice Zemlje: devojke "padaju" na ekološki osvešćene frajere.
Nedavno sprovedeno istraživanje urađeno za potrebe kompanije General Motors pokazalo je da bi se gotovo devet od deset žena, tačnije 88 procenata njih, radije upustilo u ćaskanje sa muškarcem koji vozi model sa smanjenom emisijom štetnih gasova, nego sa onim koji je upravo iskočio iz nekog sportskog automobila.
Ispostavilo se da pripadnice lepšeg pola smatraju da su muškarci koji su spremni da se odreknu "besne" mašine zarad očuvanja životne sredine interesantniji, i da je sa njima moguće uspostaviti suvislu komunikaciju pre nego sa onima kojima je konjska snaga na prvom mestu.
Oko 45 odsto žena starih između 18 i 43 godine misli i da je krajnje vreme da muškarci prihvate činjenicu da su se trendovi promenili i da su sada u modi "zeleni" automobili.
Dakle, ako želite da očarate neku finu devojku, a razmišljate i o novim kolima - znate šta vam je činiti.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Dadiru Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 10 Mesto: Ruma

|
|
|
hahaha.....u Srbiji.....nikad nece padati na zelene automobile!!!
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
hm .. ko bih rekao .. a ja mislio da je crvena boja najatraktivnija sto se tice devojaka .. eh da sam to znao pre par godina ..  
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
|
^^Rech je o "zelenim" automobilima, chitaj --> ekoloshkim, onim koji ne zagadjuju toliko nashu prirodu i sl.
|
| |
|
 |
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..

|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj

|
|
ovi zeleni se dobro prodaju u NP provereno
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Da nisu ovi --> ???
Nikako ne daju podatke gde su ta "istrazhivanja" vrshena, tj. u kom delu sveta.
Neshto mi je teshko da poverujem da je to u SAD-u.
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|