:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Bred Pit je ljut na Breda Pita. Ustvari, nije ljut na njega već na njegovo ime i prezime. Da, njihova imena su ista i u tome je problem!
Australijski bokser Bred Pit, učesnik Olimpijskih igara u Pekingu, potpuno je očajan, jer mu je već više dosadilo da ga menjaju sa "onim" Bredom Pitom, što je jedan od najpoznatijih glumaca na svetu i što je oženjen Anđelinom Džoli.
Sa kakvim se sve problemima susreće "nesrećni" Bred Pit? Sa raznoraznim. Recimo, kada na internet pretraživaču Google ukuca svoje ime mora da izlista stranice i stranice vesti i informacija o "onom" Bredu Pitu.
A šta je sve morao da preživi u Olimpijskom selu? Po njegovim standarima, prošao je pravu torturu. Naime, kada se pročulo da u Olimpijsko selo stiže Bred Pit nastala je sveopšta euforija.
"Na dokumentima je jasno pisalo Bred Pit, i iako je reč o sportskom događaju, svi su prvo pomislili na slavnog glumca i razočarali su se kad su shvatili da nije reč o njemu već o meni. Stvarno mi je dosta toga. Ja sam ceo život bio Brad, a on je ionako svoje pravo ime promenio, i to u moje", očajan je Bred Pit bokser.
Da bi se nekako rešio "bede" konaktirao je portparola američkog glumca i predložio mu da promeni ime, odnosno da vrati staro ili da učini bilo šta!
"Bred i Anđelina mi se čine kao razumni ljudi, možda me i poslušaju. Shvatam da je njemu to možda nezgodno, ali ako se ova agonija nastavi, možda ću potražiti pomoć suda", poručio je australijski bokser.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
a jeste, sad mu smeta tolika popularnost
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
drone Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold

|
|
|
A kako se ustvari zove ovaj "slavni" Brad Pitt
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
nista cudo .. ima dosta ljudi sa istim imenima i prezimenima .. a to sto postoji covek koji je olimpijac i popularni glumac .. pa Boze moj ..
Pogledajte recimo ako potrazite ime ' John Smith ' .. samo pogledajte na Wikipedia-i koliko ih ima
link ..
.. i sad znaci treba svaki John Smith da se ljuti sto je tako popularan ... daj decko spusti se na zemlju i bolje ti je da se koncetrises na tvoj sutrasnji mec protiv marokanca Arjaouia ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Bože. Ne mogu da verujem da je toliko opterećen. Kao smeta mu popularnost.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| drone je napisao/la sledeće: | | A kako se ustvari zove ovaj "slavni" Brad Pitt |
Vilijam Bredli Pit
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|