:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Susedi Karla Viosne iz gradića Grejga u južnom Velsu u Engleskoj nebrojeno puta su se žalili na preglasnu muziku koja je dopirala iz njegovog stana, zbog čega je sud na kraju doneo odluku o uništenju njegove zbirke kompakt diskova i muzičkog stuba.
Kako tvrde susedi, Viosna (44) najčešće je slušao veliki hit "Believe" pevačice Šer i to do te mere glasno da su jasno mogli da razaznaju svaku reč pesme. Obožavaocu popularne američke pevačice upućeno je službeno upozorenje sa molbom da preglasnim slušanjem muzike prestane da uznemirava ljude u susedstvu.
Pošto je prvo upozorenje ostalo bez efekta, ubrzo je usledio sudski nalog u kome je Viosni objašnjeno da će mu biti konfiskovan sav audio materijal ukoliko nastavi sa bukom.
Kako je i dalje ostao gluv na sva upozorenja, Viosna je na kraju morao da se pojavi na sudu koji je naložio da njegova zbirka kompakt diskova i muzička linija budu zaplenjene i uništene, prenele su agencije.
(Blic)
|
|
 |
saricmiroslav Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Maj 2008 Poruke: 2 Mesto: kalinovik

|
|
i ja imam iste probleme dodje mi nekad da ubijem komsiju
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|