Promenljivo vreme koje je često u toku leta izbor odgovarajuće obuće može pretvoriti u "nemoguću misiju".
Ako obujete sandale, biće vam prijatno, izgledaćete lepo i neće vam se znojiti stopala. A šta ako se baš kad krenete sa posla "nebo otvori" i počne provala oblaka? Onda ćete kući stići loše volje i mokrih nogu.
Praktični Nemci imaju rešenje i za to: dizajneri Matijas i Sebastijan Tis osmislili su patike koje se, po potrebi, pretvaraju u papuče!
Neobični model podseća na starke, ali se razlikuje u jednom detalju: oko čitavog đona je rajsferšlus, kada ga otkopčate patike se pretvore u papuče, tako da gornji deo možete da ubacite u tašnu i da produžite svojim putem.
Brend Net-2 vam omogućava da budete prikladno obuveni za svaku priliku: izaberete jednu "bazu" i nekoliko gornjih delova koji vam se dopadaju, jer je u ponudi oko dvadeset modela različitih boja, dezena i materijala.
To je super rešenje i za putovanja - uz ovakve patike ostaće vam više mesta u koferu za stvari koje kupite na odmoru!
(MONDO)
E ovo bi ja imao
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Kao sto rece moj zemljak .. i ja bih voleo da ovo imam .. jos da postoji neka obuca koja menja i u cipele ako moram negde da idem na neki sastanak .. e onda bi bilo jos bolje
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma