:: |
Autor |
Poruka |
Hellbringer Banovan! Upućeni član

|
Godine: 114
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom

|
|
xx.emir.xx je napisao/la sledeće: |
ima neko da mi kaze koji je bolji nod ili avast
nod koristim vec dvije godine a avast sam tek nabavio imali neko da mi kaze koji je bolji  |
Avast je besplatan a NOD se placa.
Bolje i sveobuhvatnije rjesenje od NOD-a je proizvod iste firme pod nazivom ESET Security,a u sebi sadrzi antivirus,antihacker,firewall,antispam,mail filter + gomilu korisnih dodataka za zastitu.
O dokazu iskoristenosti i upotrebljivosti ovog softvera govori cinjenica da ga koristi italijanska administracija.
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
 |
mariolina Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 13 Jun 2004 Poruke: 84

|
|
imam NOD i ne plaćam ga
meni je odličan , pre sam imala i kaspersky i norton... nekako mi se NOD pokazao kao najbolji
|
|
|
|
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Po meni avast najbolji
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
ne znam sta sam pre reko u ovoj temi ali sve sto sam reko povlacim!!!! NOD ne valja nista!!!! upali mi neki trojanci a on nista, norton je jos gori, od sad koristim bit difender i lava soft!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
 |
webmaestroo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Jul 2008 Poruke: 15 Mesto: Beograd

|
|
Ja ne bih izabrao ni jedan ni drugi.
Ja preporučujem f-secure client security. Ja ga koristim već godinama i nemam nikakvih problema!
Doduše kupio sam original u AdriaHostu
i radi bez ikakve greške
pozz
|
|
|
|
|
 |
dirty_angel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 70 Mesto: Tuzla

|
|
koristim NOD jer mi se svidja i ne preoptereti mi rad masine kao neki
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|