:: |
Autor |
Poruka |
***malena*** Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60

|
|
Najlepše i najpametnije životinje na svetu su mačke, lavovi, tigrovi...(sve vrste mačaka)...
Predivne, najlepše i najpametnije životinje na svetu...
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
psi...za koje znam
i kazu delfini ali se nisam u to jos uverila
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
banoviciminer Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 8 Mesto: Banovići

|
|
Svinje su jedne od pametnijih zivotinja, iako su gadne al eto... imaju u glavi;)
|
|
|
|
|
 |
nedd1ch Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

|
|
pas, sigurno
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
 |
ninagile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 47 Mesto: Zemun

|
|
Delfin jer je jedina zivotinja koja zna da vodi ljubav i kad nije vreme parenja...
|
_________________ Come on and save me I'm loosing my touch...day after day couse I miss you so much
Come on and save me I'm loosing my mind...waiting and waiting for you to be mine!!! |
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
ninagile je napisao/la sledeće: | Delfin jer je jedina zivotinja koja zna da vodi ljubav i kad nije vreme parenja... |
tu se bas i ne slazem sa tobom da je jedina ... jer je i kod simpanzi i gorila isto prisutno... al to nije tema.... i nema nikakve veze sa intaligencijom zivotinja ....
po mom misljenju prvo mesto bi pripalo svinji da moze da obuzda svoju radoznalost... al posto je tako neka bude pas broj jedan....
|
|
 |
Vrbašanka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 04 Dec 2008 Poruke: 35 Mesto: Vrbas

|
|
Ne postoji najpametnija. Sve imaju neku vrstu inteligencije, yavisi samo od njihove vrste.
|
_________________ zelene oči |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
delfin bi trebalo da bude najinteligentnija životinja.slon.konj ,majmuni,
ali za mene je definitivno vuk.
to su zaista nevjerovatne životinje.pre svega što žive u čoporima i imaju razvijenu komunikaciju među sobom.stvaraju nevjerovatne taktike pri lovu,
i znaju tako da zavaraju tragove .da ih je skoro nemoguće pratiti.
a love se isključivo na čekama.baš iz tih razloga što ga je teško na njegovom terenu prevariti.samo slučajni ulovi se dešavaju drugim godišnjim dobima sem zime za vreme parenja,
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|