www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stip-stipkalica (aka Skorpijica) na 34. spraticu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

superiska,bravoooooooo,cestitke od mene,ajde jos malo,pa ces kod mene na kafu Very Happy Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 7:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo napred Mrs. Domestos Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam ti drag škorpijice... Svaka čast Wink

Ljubim te Wink

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga škorpijice sve čestitke za pređeni spratić i naravno želim ti da ih pređeš još puno, idemo dalje u nove pobede samo napred Wink Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Štip, štip štipal'ce jedna...
Sram te bilo šta štipaš po forumu ovde nevine dečake...
Sve ću ja reć gospodinu Štipalu Laughing
..
Ovaj drugarice po Pampersu, znaš sve...
Luda si mi ki Vranac, i mnogo te voLem.
Cmoki Razz Razz

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oho mrs. Domestos, čestitam..i naravno...keep going Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 01, 2008 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam!Kiss.. Wink Razz

zauvijek ces biti tu..

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 01, 2008 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djeco drz'te gace, nocna mora raste i dalje Mr. Green ...svaka cest skorpijice samo furaj

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 01, 2008 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns - pa zar privatne slike da postavis i to jos onu sliku gde nam je prljav pod u sobi Mr. Green Jaooooo sreco pa ti nesto bio emotivan Embarassed mada znam, nije to do novog spratica vec do 9 meseci "zbunjivanja" i "ludovanja" i "puderisanja" i... Embarassed Embarassed Embarassed Razz Mr. Green S obzirom da znas koliko volim "planinarenje" Mr. Green sigurno ce se sve ovo ponavljati (naravno pricamo o spraticima i visinama Laughing ). Za zelje ne brinem, nikada nismo omanuli Embarassed Razz

Vucem sreco, vucem, na 3-4... 34 puta, a mozda odlucim i da du... du... du... dubim na glavi Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Saljem more, okean, planinu poljubaca od š do a Very Happy

E da, znas sta ima novo? E pa to cu ti reci malo kasnije Razz Mr. Green Mr. Green Mr. Green

coco_bill - hvala kolega za cestitku i mace Very Happy

Anđela - treca sreca Mr. Green sto bi u prevodu znacilo, mi tebi karte za Exit - ti nama vizu ovo-ono, nema posle niste doneli sve papire Razz Laughing Hvala za cestitke i lepe zelje, naravno da se druzimo i dalje, a ovog gore cuvam, nemas frke, ako zatreba ima da se neko od nas i iseli iz svojih odaja, pa ti prepustimo i smestaj, mi cemo se vec nekako snaci Mr. Green Cmokic Very Happy

anchi22 - hvala za cestitke, saljem poljupce tebi i onom slatkisu Very Happy

shomy-delija - hvala za cestitke, nadam se da vise necemo menjati potpise Mr. Green poljubac i za tebe Very Happy

Nesho79 - hvala za cestitku Very Happy eh sad, seti me se, nemoj ubadati, nemoj ovo ajde ono Mr. Green Hvala za ovog skorpiona, bie lep kucni ljubimac posto sam ja nasla jednog zeku za sebe Mr. Green E da ne kazes da se ja tebe nikada ne setim, saljem ti poljubac Very Happy

♥ QueeN ♥ - tetka zahvaljuje na cestitkama i lepim zeljicama Very Happy

nextajox - eh snajka snajka, kao da ne znas da padam na zelenu boju Mr. Green Sto se tice kuvanja, neko te zestoko zeznuo, retki su oni koji su posle tog obroka imali sansu da ispricaju gde su i sta jeli Rolling Eyes Mr. Green ali dobro, uvek mogu kupiti negde kiflice pa te pozvati Laughing Hvala na cestitkama i predivnom pokloncicu, sigurno cu ga pametno iskoristiti ovako "veceg" (mislim na poklon Razz ) Mr. Green

~SonicLady~ - jaoooooooooo sekana sutra te vodim na kaficu u kompletu, mislim ovaj poklon i znas vec sta, ima da trepcemo brze od zmigavca Laughing Laughing Laughing E bez ovih gaca ne bih ni pomisljala da odem na zimovanje, samo cini mi se da ce se moj i tvoj muzic skijati na nekoj drugoj stazi Mr. Green Laughing Laughing Laughing A sto se tice proricanja, pazi sta si rekla, ipak Kleopatra uzima mesecno 150 000e, a kako smo nas dve pametnice sracunale, to je 5 000e dnevno Rolling Eyes tako da nemoj posle da bacas fiskalne racune Mr. Green Sekana, da te podsetim, pred spavanje obavezno pocesati trece oko srednjim prstom, sutradan garantovano radi Mr. Green Laughing Laughing Laughing Sekana, saljem ti punu koficu poljubaca Mr. Green

velociraptor - e pa zete da znas da je spraturina, a nemamo ni lift Confused tako da dobro ti meni dosao na kaficu na 34. sprat Mr. Green Hvala za cestitku Very Happy

KInder Torta - hvala na cestitkama i lepim pokloncicima, a i uvek pogodis ono sto volim Very Happy Nesu ti ne diram, ipak da ne bude posle da vam "opet" rasturam veridbu Mr. Green Saljem poljubac Very Happy

Shiseido - jaooooo kevson pa sve znas ko vel'ka Mr. Green samo ti prosetaj u neku banjicu, mi cemo se vec nekako snaci Mr. Green ali ako je "onaj" poklon u pitanju, mozemo te i povesti pa ostaviti negde u "komsiluku" Mr. Green Laughing Laughing Laughing Hvaja na cestitkama, pokloncicima (inace korpica je pun pogodak Very Happy) i praznoj gajbici, a mi obecavamo da cemo biti fini Razz Mr. Green E pa kevson, ljubim i ja tebe puno - da ti sve zvoni u usima Mr. Green Mr. Green Mr. Green

TAMARA MAGIS – hvala za cestitku, a kafica… pa ne znam, s obzirom kojom brzinom se ti selis sa “spraturine na spraturinu” Mr. Green cini mi se da necu skoro u tvoj komsiluk Mr. Green Samo ti pristavi kaficu, a ja cu doci sto pre Very Happy

Boky – hvala za cestitku, nastavljamo kao i uvek, samo napred Very Happy

daja23 – hvala na cestitkama, uzvracam poljubac Very Happy

picasso 01 – hvala za cestitku, lepe zelje i poklon, naravno nastavljamo druzenje i dalje Very Happy

Idealno_losha – pa jesam te zato platila da me branis ili da siris neistine o meni Razz kakvo stipanje, kakvi nevini decaci, ccc... Razz Mr. Green Ovaj drugarice po Pampersu, hvala sto mi nisi poklonila one tvoje kremice, kod mene bi samo skupljale prasinu Mr. Green Hvala na pokloncicu, sigurno ce posluziti Mr. Green Saljem poljubac sa veeeeeeeeelikom crvenom masnom Razz

Jejaorka – ovaj Mrs. Fairy, hvala na cestitkama, idemo dalje i nastavljamo ciscenje Very Happy

marijana23 – hvala za cestitku, uzvracam poljubac Very Happy

Bojan_kralj – jaooooooo Bokice, samo ti zezaj, ima da ti opet pravi drustvo onaj kolac ili ti njemu ili… a da, on sluzi samo da se malo odmoris Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hvala za cestitku i furamo dalje Very Happy

Evo od mene nesto za sve vas, pa ko sta voli, nek' grabi Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 03, 2008 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo tako koleginica Very Happy

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala kolega Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Skorpijice (Da su nam sve nocne more tako drage, simpaticne i pravedne zivot bi nam bio puno lepsi) Very Happy Ljubim Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Stip-stipkalica (aka Skorpijica) na 34. spraticu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon