Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
Ludo moja, lipoto moja, ljube moja...
Prvo šta ću ti poželit je srića za ovaj spratić a onda ću te istriskat jer si me zarazila s ovom pjesmom ..
Grrrr
...
Nadalje, znaš koliko te obožavan i koliko te volin, to ti neću više pisat
Želin ti ponovit da znaš da san ja uz tebe uvijek i da ću uvik bit uz tebe.
Ljubin te najviše, srićo moja..
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Nesho79 Zaljubljeni
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
Cestitam najdraza drugarice i da se druzimo i dalje i vise Cmoka velika
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
*mysty*: Hvala draga moja Volim i ja tebe!
*Jejaorka*: Fala teta Jejo
*Idealno_losha*: Ljubavi moja..Joj,hvala ti puno,najvise na svetu!Znas i sama koliko mi znacis i koliko mi je ludo i lepo sa tobom.Necu pisati stalno koliko mi znacis jer znam da to i ti sama znas i osecas Volim te puno,najvise!!!
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma