Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
E pa draga moja,cestitam ti od sveg srca i drago mi je sto si 33000-tu poruku meni uputila i zelim ti da napravis bar jos toliko postova Ljubim te da puca na sve strane i samo tako nastavi
Evo za tebe nesto lepo
Čestitam, draga Idealna.
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
Draga moja ljubimice,lepoto,ljubavi
Došla ti nama na 33? Nije loše
Ali ja ne gledam kako prelaziš spratove već šta iznosiš na njima i upravo na njima sam te i zavolela ! Znaš šta mislim o tebi ali nije mi teško da opet kažem:hvala ti što postojiš,hvala što si tu uvek kad mi zatrebaš i što mi uvek kažeš šta misliš pa makar me i istreskala .
Kao prvo želim da pošaljem tvoj "omiljeni" spot i pesmu koja je postala zarazna,pročulo se
Grrr 2
A sada..Hmmm..
[/indigo]
[align=center]Gaga
A na kraju moja juuube...
Lepo je znati da postojiš u mom životu.Nije bitno ni koliko,ni otkad a ni zašto.Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Cestitke od srca za predjeni spratic. Samo tako nastavi. Kiss.
Ptolemej uvatija te, anđele
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
Česitan Splićo draga evo nešto za tebe
Dragana Mirkovic - S vremena na vreme
Još malo
Dragana - Evo dobro sam
U svijetu tajni mi nismo sami...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Nešto mi govorilo da odem ovamo, da vidim šta ima novo, i vidi vidi ko je to opet prešo sprat. Torcida slavi, Split je na nogama, Dalmacija pjeva u čast Idealne drage. Bačvice pune ljudi, vino se pije u potocima.
E da, Idealna na 33. spratu, mašala. Kakav je pogled ozgor?? Mogu mislit da smo ti ostali ko mravići. Čestitam lutko, sve najbolje pa da potraje.
Kad svi kaće, moram i ja, al ja ču ovo:
nije loše ha
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
David 1986 -Pežo boy-
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
33? idealno mnogo... heheh bravo !! nastavi tako
shomy-delija Prijatelj foruma
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
Pa cestitam idealna
_ Nesho79 - Pa Nešo lave stari, fala na čestitci, baš si me iznenadija Hvala još jednom i na ovim primjercima što imaju na slici GAY LOUNGE Svejedno - Ljub.
_ coco_bill - Zahvaljujen, mačku moj
_ nexta - Joj kako ću te ubit, počela sam kihat čitajuć tvoju poruku, rekli bi mi Splicani "Istina je" .. Hehe, hvala draga moja, ljubim te još više.
_ anchi22 - Hvala malena
_ Ptolemej - Ko se to razbahatijo Gagom meni ovde .. Hvalaa od srčeta
_ Boky - Fala Boky, a nemoj ni ti posustajat
_ Jejaorka - Fala
_ Konjanik- Hehe, fala dragi moj, fala ti na svemu. Volin te i ljubin
_ David - Jeste, jeste idealno mnogo, puno posla beše tu a nema nikakve nagrade .. Fala purgeru
_ Delija - Pa fala delijo moja Cmoka
_ ♥ QueeN ♥ - Hvala mila moja, i usprkos svemu znaj da te volin i da si mi draga
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4sledeća
Strana 1 od 4
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma