:: |
Autor |
Poruka |
Vampirusa Izabel di Mulen

|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

|
|
Pa čestitam ti, tetkino zlatooooooooooo
|
|
 |
[Ohanzee] Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491

|
|
^^^ "tetkino zlato" ... zeno .... jesi li to ti?
vidi, vidi imas i ti koga da cupnes
cup cup
cestitaaaaaaam
i mnogo me briga sto kasnim ... taman kada su se svi razisli i sve torte pojedene
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Epa,Mlle Scorpion,cestitam od srca sa zakasnjenje
|
|
|
|
|
 |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~

|
|
Eheeeeeeeeee koleZinice, samo tako nastavi, jubac
"sorry sto kasnim"
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
auuu bre sele,dokleN si dogurala...
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Draga gospodjice mladja kolegenice skorpijice VI sa naglaskomna TI,
potraga zavrshena, ali mislja nije ispunjena.
Nisam stigao da navratim ovamo
Puno recheno, dosta neisprichano. Chestitka povodom jubileja, da nam bude sve ravno.
Od srca ja.
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
sweetlady - hvala na cestitkama i lepim recima, nadam se da cu vam bar malo ulepsati zivot mojim morama uzvracam poljubac
Vampirusa - jaooooooo hvala tetka za cestitku i pokloncic (tetka odma deli dva komada ) i saljem jedan morski poljubac tamo gde me primas sledece leto
[Ohanzee] - e mnogo me briga sto kasnis samo kad si odma tetku snimio ccc... prvo smekao porodicu mog muza, a sad s ove strane baca oci neka neka, dok finansiras Zlatibor mozes biti teca s obe strane, nama ne smeta Hvala za cestitku
Francuskinja - hvala puno na cestitkama
Ivankamaza - nikad nije kasno za slavlja hvala za cestitku, idemo dalje istim tempom pa se vidimo uskoro na istom spraticu leti poljubac
:LOL: - vidis kako je to kad ja guram
Baraba - hvala stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI na lepim zeljama, posebno za ove ravnice, a u Vojvodini ih ima koliko hoces a NS hvala Bogu nece pobeci tak oda ce biti prilike neki drugi put
E takoc, hvala muzicu na otvaranju teme, hvala svoj uzoj i siroj rodbini, prijateljima i neprijateljima, znanima i neznanima, bilo bi to sve sto se tice cestitanja na ovom 34. spraticu, pa do skorog vidjenja na 35. spratu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|