:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Branislav Petrović (32) oteo je u utorak po podne 22 pasoša iz turističke agencije "Falkon", iz Makenzijeve 68 na Vračaru, dok je njegova supruga Aleksandra desetak minuta kasnije kantom za smeće razbila skupoceni izlog pomenutog lokala.
Prema tvrdnjama Živojina Davidovića, vlasnika "Falkona", spor je nastao zato što je grčka ambasada Petroviću odbila da izda vizu za letovanje.
Kako saznajemo, trebalo je da Petrovići u ponedeljak otputuju u Grčku na letovanje, u Paraliju, ali Branislav nije dobio grčku vizu, i oni su protestovali zašto im se odmah ne vrate pasoši.
"Postoji jasna procedura i praksa u grčkoj ambasadi šta se dešava kad vođa puta, što je bila Aleksandra, kao prvoupisani putnik na listi, otkaže put. Takva šengenska viza se poništava zbog eventualnih zloupotreba i na to se čeka samo nekoliko dana iz proceduralnih razloga, pa sam im prekjuče to korektno napomenuo, ali odmah su počeli da prave probleme. Bio sam u šoku jer oni su dali samo 40 evra avansa, a ja sam Grcima dugovao 280, ali to njih nije interesovalo. Pozvao sam policiju, i nakon njihove intervencije oni su udaljeni iz agencije", objašnjava Živojin Davidović.
I kad se, prema Davidovićevim rečima, očekivalo da je sve razjašnjeno, Petrovići su u utorak iznenada kao furije utrčali u agenciju i bez reči oteli 22 pasoša sa pulta i pobegli.
"Zaposleni su bili zatečeni ovim gestom i odmah su pozvali mene i policiju. Dok sam ja stigao, Petrovići su se vratili u agenciju i nastavili sa ucenama, pa sam morao fizički da ih zadržim dok ne stigne policija. Za to vreme Aleksandra je kantom za smeće razbila izlog i panično pozivala u pomoć. Na sreću, ubrzo je stigla i vračarska policija i odvela ih u stanicu da priznaju gde su sakrili otete pasoše. Ovo mi se prvi put desilo za šesnaest godina uspešnog poslovanja agencije 'Falkon' i još ne mogu da shvatim da ljudi mogu da budu tako drski i bezobrazni", uzbuđeno priča Davidović.
Još nije potvrđeno da li su Petrovići priznali vračarskim policajcima šta je sa 22 oteta pasoša.
(Kurir/MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
E, da da, Exit + Grchka, mogu da razumem razjarenost, ali preterali su brate...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |
Vampirusa Izabel di Mulen

|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

|
|
|
Da, preterali su, ali me interesuje koliko je ozbiljna ta agencija koja na pultu drži tuđe pasoše!?
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Nealja kada je covek necim nezadovoljan
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|