www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vernost,ima li je al iskreno!?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

okili87 je napisao/la sledeće:
pa u braku bi trebalo da je ima...ali da bi je bilo u braku, treba čovek kao mlad da prođe kroz sve. ako se izživi dovoljno pre braka, u braku mu (kao zreloj osobi) prevara neće padati na pamet.

Čovek kao mlad treba da prođe krot sve i da ''proživi'' ... ah da, naslušala sam se ovoga puno puta, ali da li mora i da li svako ima potrebu za tim ''proživljavanjem'' . Ne, nismo svi isti, na svu sreću. I za mene nije život da imam puno momaka, da varam . Meni je život to što sam se udala maloletna (u 17) za osobu koji mi je bio prvi dečko, prvi poljubac, prvi kojem sam se predala i srcem i telom. Meni nikada nije palo, niti će pasti napamet da varam muža. Zašto bih? Uskoro ću postati majka, i imaću svoju porodicu, a već imam voljenu osobu (mog muža) pored sebe sa kojim mogu sve ostvariti . To je za mene život, no svako kreira svoj .

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za nas koji nismo imali tu srecu kao Queen,moramo ici dalje, iz jedne ljubavi u drugu, da bivamo voljeni,da osetimo ljubav,da naucimo da volimo, da izgradimo sebe kroz sve te nase ljubavi. Da shvatimo sta zelimo od zivota, da u svim tim trenucima sa svim tim osobama,koliko god njih bilo,budemo srecni i naravno ostanemo dosledni sebi (ili barem onome sto u datom trenu mislimo da jesmo-ne osporavam to da se misljenja (ili ljudi) menjaju,da ih zivot "okrece")
Da vernost postoji, naravno! Da je ona izraz postovanja prema samome sebi, prema partneru. I sasvim sam sigurna da ima ljudi koji jos uvek drze do toga.

Ne kazem da ni ti "ljudi" koje ja gore spominjem nece nikad prevariti,ali nece bar prevaru shvatati kao sport,nece necija osecanja shvatati olako..

Kao sto rekoh,a ponovicu jer mi se svidja kako zvuci, vernost- da postoji!

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Za nas koji nismo imali tu srecu kao Queen,moramo ici dalje, iz jedne ljubavi u drugu, da bivamo voljeni,da osetimo ljubav,da naucimo da volimo, da izgradimo sebe kroz sve te nase ljubavi. Da shvatimo sta zelimo od zivota, da u svim tim trenucima sa svim tim osobama,koliko god njih bilo,budemo srecni i naravno ostanemo dosledni sebi (ili barem onome sto u datom trenu mislimo da jesmo-ne osporavam to da se misljenja (ili ljudi) menjaju,da ih zivot "okrece")
Da vernost postoji, naravno! Da je ona izraz postovanja prema samome sebi, prema partneru. I sasvim sam sigurna da ima ljudi koji jos uvek drze do toga.

Iskreno, predivno si rekla ovo . Jer sada zamišljam kako bih ja prolazila kroz život da tada, tog srećnog dana nisam upoznala mog sadašnjeg muža . Verovatno bih imala drugačija shvatanja, život bi mi bio potpuno drugačiji, bila bih povređena puno puta, tragala za pravom ljubavi, srce bi volelo, i bivalo povređeno bezbroj puta . Da, mogu zamisliti kako bi bilo. No, kao što reče LOL , Bog mi je podario sreću da mi prvi dečko, prvi poljubac, prvi koji mi je prišao srcu toliko blizu i ostao zauvek u njemu, oženi, voli, osnuje porodicu samnom, sada čekam plod naše ljubavi - jedno malo bebče, koje će nam učiniti život još idealnijim nego što je sada.

Citat:
Kao sto rekoh,a ponovicu jer mi se svidja kako zvuci, vernost- da postoji!

LOL, inače devojka koja čvrsto stoji na zemlji, koja ima svoje stavove, i ostaje im dosledna, ima svoje ''JA'' i brani to životom. Da, da ... ona kaže da ima vernosti, i to veoma samouvereno i glasno . A meni, pošto se apsolutno slažem sa celim njenim prethodnim postom, po ko zna koji put kažem PoDpisujem. Mr. Green

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ima ljubavi onda ima i vjernosti

**hell&granger neka vam je sa srećom**

okili87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Sep 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Queen, lepo je to što ti imaš, i neka da bog da tako i ostane, ali svi smo mi ljudi različiti, imamo drugačije potrebe, i to je normalno...mene npr. tako nešto nikad ne bi moglo da ispunjava, i zato ja ne verujem u vernost, ti veruješ jer je i imaš...svakom svoje...
jednostavno ja verujem u to da treba sve proživeti pre braka, i niko me ne može ubediti da nije tako...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

&ја разумем тај део треба преживети пре брака, и ја се са тим слажем,али не разумем Зашто је то условљено неимању верности.? нисам знала да једно од другог зависи. тј хтедох рећи да код мене то не зависи уопште. Шта више, у браку некако верност подразумевам. али исто тако,веза је веза.

зашто живети и проживети значи варати све и свакога(зар је могуће да те то може испунити)?

Можда ми заправо и причамо о истом,али нам комуникација не иде у истом смеру. Да се разумемо,мене ће увек моје мишљење бити право, твоје теби, само ето кад већ дискутујемо,да кажемо до краја. (ништа лично Cool )

[Ohanzee]
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
jednostavno ja verujem u to da treba sve proživeti pre braka, i niko me ne može ubediti da nije tako...

a sta je to 'sve'? nikada mi nije bilo jasno sta taj spisak sadrzi...
je l vas neko juri? sta to u brku ne moze da se uradi sto moze bez braka/veze?

aha... znam... tvoj partner ne zeli da te deli... je l sam pogodio?
ne mozes da budes sa drugim muskarcima... mislim, mozes... ali neces tada biti u braku, je l da?
droga mozda? ... to ne ide u braku? ... alkoholizam... explicitan sex?

aj da cujem... sta je to 'sve' ... i koje stvari to zelite a da ne mogu da se prozive u braku!
stalno se pominje to nesto pre braka... neka neko to i definise...
i stavrno ne znam kako zivot moze da se spakuje u par godina... posto taj brak svakako traje duze...

a vernost... posvecenost... je jedan od vaznih preduslova za brak...
i ima je... na svu srecu...

nismo svi isti.... svakom svoje, kako sto ti kazes...

mesamo babe i zabe stalno...

*** carmen ***
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2008
Mesto: u zemlji nedodjiji ;)

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima je ali jako, jako retko!

Uvek se postavlja pitanje sta ko od nas smatra pod prevaru. Neki smatraju da je prevara samo kada je postojao seksualni odnos u tom slucaju ima vernosti.

ja smatram da je prevara i flert sa nekim drugim, a to je vec tesko da se nikada ne dogodi. zato i kazem da ima vernosti ali jako, jako retko

G.Casanova

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 10:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa u braku bi trebalo da je ima...ali da bi je bilo u braku, treba čovek kao mlad da prođe kroz sve. ako se izživi dovoljno pre braka, u braku mu (kao zreloj osobi) prevara neće padati na pamet.

Hmmm, moje iskustvo govori da oni koji su se iživljavali pre braka, često nastavljaju sa istim avanturicama i u samom braku... nažalost. Čini mi se da su takve osobe u konstantnoj potrazi, ali ni same nisu sigurne za čime...

Vernost - da, verujem u nju jer znam da postoji. I ja sam u tom taboru, ne mislim da išta "propuštam" Wink mislim da mnogo više propuštaju oni koji još nisu osetili čari duboke i iskrene ljubavi kod koje nema mesta neverstvu, pa makar to značilo vezivanje za jednu osobu za ceo život. Da li će i moja potrajati toliko - ne znam, ostaje mi samo da se nadam i borim za to, no u svakom slučaju uvek ću biti srećna i počastvovana što mi je data prilika da osetim nešto tako veličanstveno.

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:

Hmmm, moje iskustvo govori da oni koji su se iživljavali pre braka, često nastavljaju sa istim avanturicama i u samom braku... nažalost. Čini mi se da su takve osobe u konstantnoj potrazi, ali ni same nisu sigurne za čime...

Vernost - da, verujem u nju jer znam da postoji. I ja sam u tom taboru, ne mislim da išta "propuštam" Wink mislim da mnogo više propuštaju oni koji još nisu osetili čari duboke i iskrene ljubavi kod koje nema mesta neverstvu, pa makar to značilo vezivanje za jednu osobu za ceo život. Da li će i moja potrajati toliko - ne znam, ostaje mi samo da se nadam i borim za to, no u svakom slučaju uvek ću biti srećna i počastvovana što mi je data prilika da osetim nešto tako veličanstveno.

Mnogo lepo i iskreno recheno Sonic Wink

Vernost ljudi takodje smatraju uglavnom kao neshto zdravo za gotovo ili po zasluzenju. Propustiti avanturu je normalno, ako postoji ljubav ili barem razum da nije vredno niti dobro povrediti partnerku/partnera.

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmm...... A sto svi vezujete vernost za ljubav? Moze li se biti neveran ako volis, i obrnuto, da si veran i ako ti nista ne znaci? Ja bih rekao da i jedno i drugo postoji.
Vernost je, pre svega, odraz postovanja prema voljenoj osobi i tu ljubav nema ama bas nikakve veze.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 11, 2008 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jerotije, donekle si u pravu. Pre bih neverstvo povezala sa zaljubljenošću, a ne sa ljubavlju.

No, dobro si rekao da je vernost odraz poštovanja prema voljenoj osobi, tako da tu ljubav ipak ima neke veze Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Vernost,ima li je al iskreno!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  sledeća
Strana 12 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon