:: |
Autor |
Poruka |
okili87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd

|
|
[Ohanzee] je napisao/la sledeće: | Citat: | jednostavno ja verujem u to da treba sve proživeti pre braka, i niko me ne može ubediti da nije tako... |
aj da cujem... sta je to 'sve' ... i koje stvari to zelite a da ne mogu da se prozive u braku!
|
a šta sad treba da nabrajanm kao da ne znate šta je to sve zabranjeno u braku!
flert, muvanje, neobavezne varijante, intimnija muško-ženska prijateljstva....sve to treba iskusiti u dovoljnoj meri da to ne biste poželeli u braku...
ne kažem da je nevernost obavezna i da svaki put kad ulazim u vezu idem sa namerom kako ću tu osobu varati, ali isto tako znam da ako mi naiđe neko zanimljiv u dovoljnoj meri, da je teško da ću biti verna...
možda pričamo o različitim stvarima, vi pričate o ozbiljnim vezama, a ja nisam za takve stvari, ne volim da se vezujem (više), pa nije ni čudno da u tim kraćim i neozbiljnijim vezama nema mnogo vernosti. Moja teorija je: kad naletiš na pravog - udaj se za njega i budi mu verna, a do tada samo zezanje
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Citat: | No, dobro si rekao da je vernost odraz poštovanja prema voljenoj osobi, tako da tu ljubav ipak ima neke veze |
A zar ne mozes da postujes i one koje ne volis?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
^Naravno, samo što tu, barem u mom slučaju, kreće razdvajanje pojmova vernosti i poštovanja, jer ne mogu biti u vezi sa osobom koju ne volim, da bih mu bila verna
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
^Cekaj, cekaj, pa ne zavolis valjda decka posle prvog dana veze? Valjda je potrebno da prodje neko vreme da se stvori ljubav.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Tako je, treba vremena sve počinje iz zaljubljenosti, koju mnogi često pomešaju sa ljubavlju kad kažu "volim ga, ali ga varam". Nije to ljubav recimo to ovako: dok traje zaljubljenost, ja poštujem dečka time što ga ne varam, a kad se rodi iskrena ljubav onda sam verna celim svojim bićem
Pod onim što si nazvao "oni koje ne voliš" sam smatrala osobe prema kojima ne gajim neka posebna osećanja, ali ih poštujem zbog dela koje su učinili i slično.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
[Ohanzee] Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491

|
|
okili87 je napisao/la sledeće: | [Ohanzee] je napisao/la sledeće: | Citat: | jednostavno ja verujem u to da treba sve proživeti pre braka, i niko me ne može ubediti da nije tako... |
aj da cujem... sta je to 'sve' ... i koje stvari to zelite a da ne mogu da se prozive u braku!
|
a šta sad treba da nabrajanm kao da ne znate šta je to sve zabranjeno u braku!
flert, muvanje, neobavezne varijante, intimnija muško-ženska prijateljstva....sve to treba iskusiti u dovoljnoj meri da to ne biste poželeli u braku...
ne kažem da je nevernost obavezna i da svaki put kad ulazim u vezu idem sa namerom kako ću tu osobu varati, ali isto tako znam da ako mi naiđe neko zanimljiv u dovoljnoj meri, da je teško da ću biti verna...
možda pričamo o različitim stvarima, vi pričate o ozbiljnim vezama, a ja nisam za takve stvari, ne volim da se vezujem (više), pa nije ni čudno da u tim kraćim i neozbiljnijim vezama nema mnogo vernosti. Moja teorija je: kad naletiš na pravog - udaj se za njega i budi mu verna, a do tada samo zezanje |
bar ti skidam kapu za iskrenost... i za to sto znas sta zelis i sta ne zelis
bez obzira sto ne delimo misljenje ni malo...
Citat: | kad naletiš na pravog - udaj se za njega i budi mu verna, a do tada samo zezanje |
... ovo mozes samo da primenis na muskarca kome na celu pise pravi ... dok ne krenes iskreno i verno da se zabavljas sa njim... da se posvetis... neces nikada ni znati da li je pravi...
ko zna pored koliko momaka si prosla koji bi ti bili pravi, ali se nisi interesovala
u principu... nije ni vazno... samo ako to tebe cini srecnom i zadovoljnom
nas 'vernost' tebe ne
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
Nema... Ima, al tako malOooOOoo
|
|
|
|
|
 |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS

|
|
Da, definitivno ima, mada ja mislim da postoji razlika u varanju, kada su u pitanju zene i muskarci.Vecina muskaraca (cast izuzetcima), kada god mu se ukaze prilika prevari devojku bez imali grize savjesti, dok devojka mora da osjeti nesto prema osobi sa kojom ima priliku da svrlja van svoje veze.Ali dobro sve je moguce, ako nekoga volite prevara vam je zadnja stvar na pameti.Ali hey to je ipak samo moje misljenje...
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^aha,a sta je odgovor na temu "vernost ,ima li je al iskreno"? Ne mogu da zakljucim iz tvog odgovora ?
hajde da se drzimo teme. O prevari ima druga tema pa se diskusija po tom pitanju moze tamo nastaviti.
hvala
:LOL:
|
|
|
|
|
 |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS

|
|
lol, ima, ima, ima,
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
 |
bebakiki Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470

|
|
Ima vernosti,bar sa moje strane,mada ne mogu da garantujem da nikada necu prevariti.Ako to osoba sa kojom sam ne zasluzi(prevari prvi)
|
_________________ Happy  |
|
|
|
 |
*vidimte* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Sep 2008 Poruke: 19

|
|
Hm stavicu prst na celo i zapitacu se sta je to vernost
|
_________________ Zar posle svega mogu još jače pogaziti sebe
i za njega u srcu samo ljubav naći,
zajedno sa željom da pratim ga kad luta,
da dižem ga kad padne, da zauvek ga volim? |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|