:: |
Ili ~ Ili |
Solarijum |
|
70% |
[ 55 ] |
Krema za samopotamnjivanje |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Ukupno glasova : 78 |
|
Autor |
Poruka |
kolasinka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
razmisliti DOBRO koliko je to zdravo. Rak koze ili ne.... ????
|
|
|
|
|
|
tanjicns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Dec 2004 Poruke: 6
|
|
sto se tice solarijuma,meni je totalno to cool!ipak odrzavam boju i preko zime.Jeste da on steti nasem telu,al ja na primer nemam nikakvih komentara
|
|
|
|
|
|
Imp00 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 4
|
|
ja mislim da je taj solarijum totalna greska
|
|
|
|
|
|
sopocanka111 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 64 Mesto: Cikago/Beograd
|
|
Solarijumi su totalna greska!!! Razmislite dali bih lepo izgledali sa rakom koze posle odlazenja u solarijum 60 puta godisnje? Mislim da bih se kajali do kraja zivota, a mozda nebiste ni doziveli to vreme!
|
_________________ HOCU KUUCCIIII |
|
|
|
|
branches Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
Kod nas je kvarcanje skupo,3kn min.plati da uništiš kožu i dobiješ rak
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
..idem u solarijum..ne tako cesto..jer sve sto je preterano naravno da je stetno! Dakle,da..al samo ako se postavi razumna granica...a ne ides ko luda i posle si sva res prepecena,da se tako izrazim ..mogu misliti kod takvih devojaka na sta ce liciti koza da pet,sest godina!
|
|
|
|
ado82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
neznam-mnogo njih kazu da solarijum nije dobar-ali ja idem vec 4 godine,a do sada nista
uvek lepa boja,a nikakvih drugih problema-posle solarijuma se samo namazati kremom,i uzivaj
|
|
|
|
|
|
majaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jan 2005 Poruke: 9
|
|
ko se jos ne kvarca?
|
|
|
|
|
|
jacimovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
idem sedmicno po 15 min u solarijum i mislim da je to ok
|
|
|
|
|
|
nikola87bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
ja idem 2-3 puta nedeljno i bas mi prija,omiljeno mesto za spavanje....jeste stetno ako ides vise od 3 puta nedeljno ili 2 puta dnevno,mozes cak i da igoris.....mozes da ides 2 puta ndeljno dok ne dobije bolju koju zelis,a kasnije jednom nedeljno da je samo odrzavas,ovo ti je mnogo laksi nacin da dobijes boju koji zelis nego da se izlases suncu ili da stvljas kojekakve kreme....
|
|
|
|
|
|
jeremija85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 16
|
|
ja sam procitao da oko 60 puta u godinu max. ja idem 4 puta mesecno... i super izgledam
|
|
|
|
|
|
andjeo-DE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
Svaki dan ne sme se da ide , posto se koza mora da malo odmori, a to preko noci ne moze nego najmanje jedan dan treba preskociti . Ja sam isla za kurs sto se solarijuma tice. Najbolje na pocetku 3 puta nedeljno 10 minuta za pocetak, onda kada dobijes boju svake nedelje jednom da ne izgubis boju. Obavezno telo namazati posto koza posle bude suva to je uzrok za starenje. Godisnje se sme samo 50 puta najvise da ide
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|