www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas dobri drug Nesa doleteo na 16 spratic....
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

TAMARA MAGIS Arrow Hvala ti draga moja Taco na otvaranju cestitke i cestitci,znao sam ja da ti uvek mislis na mene,nastavljamo druzenje i dalje Wink Ljubim jakooo Wink

shomy-delija Arrow Hvala majstore Wink

anchi22 Arrow Hvala draga moja i naravno nastavljamo druzenje kao i do sada Wink Ljubim jakooo Wink

picasso 01 Arrow Hvala najlepse kume,nastavljamo druzenje,ti i ja u tandemu razbijamo sve barijere Very Happy

sweetlady Arrow Hvala draga moja slatka,nastavljamo i dalje nase druzenje Wink Ljubim jakoo Wink

Jejaorka Arrow Hvala draga moja,ali ne mogu te stici,jer si mnogo daleko Mr. Green nastavljamo druzenje Wink Ljubim jakoo Wink

LepoticaNS Arrow Hvala draga moja lepa,idemo dalje u nove pobede i da dodjes da pijemo kavu zajedno uskoro Wink Ljubim jakoo Wink

Boky Arrow Hvala majstore,naravno nastavljamo druzenje i vidimo se u klubu Very Happy

neuhvatljivaa Arrow Hvala komsinice,nastavljamo druzenje Wink Ljubim jakoo Wink

Ptolomej Arrow Hvala drugar,pa vidis,ja brz Mr. Green

Idealno_losha Arrow Hvala draga moja idealna,letimo ,letimo u nove visine Wink Ljubim jakoo Wink

Sascha336 Arrow Hvala druze Very Happy

tuborgboy
-El Hefe-
<b>-El Hefe-</b>

Godine: 41

Datum registracije: 15 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke,samo napred Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 19, 2008 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nesho dragi čestitam ti! Ti to brzinski prelaziš Very Happy Svaka čast Wink
Ljubim te povodom predjenog spratića

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam drugar i nemoj vise da nam pretis da ces da ides Exclamation Wink

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam,svaka cast!

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 4:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tuborgboy Arrow Hvala druze Very Happy

daja23 Arrow Draga moja Dajo,hvala ti od srca Wink Ljubim te jakooooo Wink

Mysty Arrow Hvala draga moja,nadam se da necu Very Happy Ljubim jakooo Wink

dambolina Arrow Draga moja Shocked pa gde si ti,nema te 100 god Wink Hvala draga Wink Ljubim Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajd kao i ja da cestititititititam

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: Arrow Ajd i ja kao da se zahvalim Mr. Green Hvala draga moja moderatorice Wink Ljubim jakooo Wink

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pu ja. Mr. Green
Vazhi li se josh prijava?
Nema odgovora, onda mozhe. :Smile Valjda. Confused
Chestitam najsrdachnije povodom jubileja. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesho,bravo,samo tako nastavi....cujemo se Very Happy

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba Arrow Hvala druze Wink

Francuskinja Arrow Hvala ti draga moja Wink Naravno da se cujemo Wink Ljubim jakoooo Wink

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iako kasnim, cestitke i od mene i da se jos dugo, dugo druzimo Wink Very Happy

p.s. Nemoj zameriti, ali ne volim bas pisati cestitke, pa izbegavam ovaj deo foruma koliko mogu Embarassed, ali onda se nabere pa moram Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas dobri drug Nesa doleteo na 16 spratic.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon