www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tvor...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
dea1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovdje sam ja pisala o tvorevima, pa tko zeli moze vidjeti: africki tvor-ferret

banoviciminer
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007
Mesto: Banovići

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvrstan poklon za 8. mart...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za mene ta zhivotinjica nije da je drzhim kod kuce / u kuci. Kad se samo setim koliko nam je "perutine" smaknula sa ovog sveta. :-/ Gledam sa tachke poljoprivrednika a.k.a seljaka.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dea1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba je napisao/la sledeće:
Za mene ta zhivotinjica nije da je drzhim kod kuce / u kuci. Kad se samo setim koliko nam je "perutine" smaknula sa ovog sveta. :-/ Gledam sa tachke poljoprivrednika a.k.a seljaka.

Jao, jao...e ovako to izgleda kad se govori napamet. Neutral

Ovdje nije rijec o divljem tvoru koji ulazi u dvorista i napada kokosi i pure.
Ovdje je rijec o njihovim rodjacima, al pitomim tvorovima koji se iskljucivo uzgajaju za kucne ljubimce i koji u prirodi nebi mogli prezivjeti bez nase pomoci.

Moji tvorici jedu suhu hranu i ponekad im dajem kuhano pilece meso i jaja.

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Medeni su...Ja obožavam onog šmekera iz crtaca, Peppe Le Pew ...Laprrrrrrr! Laughing

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Poshtovana dea1111
Rech je, itekako, o divljim tvorovima. Pogledajte prvi post ove teme, molim.
A shto ste vi pokushali da skrenete na svoju temu, to je druga pricha.
I dalje tvrdim da su grabljivi.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dea1111
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 25, 2008 7:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Divlji su opasni za manje domace zivotinje.

Pogledala sam temu od pocetka i detaljno proucila. Dosta toga nema smisla.
Pisalo se o divljim tvorevima, a da ne govorim da su stavite slike pitomih tvorova...sorry, al to bi svakoga zbunilo.
Moj post mozete ukloniti. I ja sad vidim da nespada ovamo.
Al isto tako i slike na prvoj stranici, jer za neke znam cije su i sigurna sam da su stavljene bez pitanja, te nemaju veze sa divljim tvorevima jer su ti na slikama pitomi Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Tvor... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon