www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Klub "Noćne ptice"
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 108, 109, 110, 111  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

picasso 01 je napisao/la sledeće:

Imamo Jejo, ali to nije muški posao nego ženski da rađaju i peru suđe ko što reče Valter Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Pazi ovako, odavno to nije ''ženski'' posao, a sad može da se sredi da i muški radjaju.
Pitam se samo kako bi se onda snašli, muškarčine Laughing Laughing Laughing

Valtere, u to ne ulazim šta ti imaš u rukama

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako je drugari i tu uopšte nema rasprave zna se šta su dužnosti žene Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ali muški ne rađaju Jejo kolko ja znam, možda u Holivudskim filmovima ovako ne, dokaži Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne za sada, prati malo Pikaso, medicina napreduje, znaš...? Rolling Eyes

Posle svega ovoga, drugovi, mogu samo da vam kažem....adios

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ehhh jajoo.. nemoj ici Wink

samo smo se malko ssalili Wink Wink Wink

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jejo nikada bez obzira ne medicinu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Gde ćeš bre sedi, jesi za neko piće Question Laughing Wink

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto nam se Jeja promangupirala Shocked Mr. Green
Prosto da ne poverujes Mr. Green

Eh moje cure drage,vama je uvek bilo lakse da pobegnete nego da se raspravljate,mada uvek znate da smo mi muski u pravu Mr. Green Mr. Green

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Momci preterali ste New Evil

Picasso izvoli najnoviji model (sa fiokama) masine za pranje sudja lepo izgleda i ne zauzima puno prostora Laughing

Jejo nisi se valjda naljutila znas ti njih kakvi su Mr. Green

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nesho79 je napisao/la sledeće:
Sto nam se Jeja promangupirala Shocked Mr. Green
Prosto da ne poverujes Mr. Green

Eh moje cure drage,vama je uvek bilo lakse da pobegnete nego da se raspravljate,mada uvek znate da smo mi muski u pravu Mr. Green Mr. Green

eh neso nemoj tako, nije lepo odma po jeji, a nije ni uccestvovala u nassoj ssali Wink

u pravu si sweety, izvinjenje damamma s nasse strane

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zna Jeka da se ja salim i da ne mislim ozbiljno Mr. Green

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to sam ja baš hteo da kažem, Jeja nije ni učestvovala u opkladi prema tome nemoj kume bre Wink

Sweety ja neznam sa tim da rukujem prema tome ti ćeš Mr. Green Mr. Green Wink Wink

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da, kao ona zzna nesto o tome, samo se hrani po restoranima Mr. Green Mr. Green Mr. Green

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 29, 2008 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Picasso evo sve lepo pise u upustvu neces mi reci da ne umes ni da citas Laughing Mr. Green

Valter pravi dzentlmen Shocked ostadoh bez reci Laughing Laughing Laughing Pazi pazi raspitacu se kako se leci ova moja alergija na dlaku pa tesko tebi Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Klub "Noćne ptice" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 108, 109, 110, 111  sledeća
Strana 109 od 111

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon