www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku'
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako sam ja dobro razumela ovu problematiku,a mislim da jesam, a to je da svi okolo naokolo trabunjaju o nekim "normalnim" devojkama i momcima i da bi svi dali "sve" da nadju nekog normalnog (kao svi smo nenormalni) i bla i truc i sve tako dalje. A upravo se sve svodi na to da sedimo separatisani u kaficima, da ne komuniciramo sa ljudima iz blizine, da se ustrucavamo nekog caskanja, da smo jako zatvoreni i.. da ne pruzamo jedni drugima sansu da se upoznamo.
Cool

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
Ako sam ja dobro razumela ovu problematiku,a mislim da jesam, a to je da svi okolo naokolo trabunjaju o nekim "normalnim" devojkama i momcima i da bi svi dali "sve" da nadju nekog normalnog (kao svi smo nenormalni) i bla i truc i sve tako dalje. A upravo se sve svodi na to da sedimo separatisani u kaficima, da ne komuniciramo sa ljudima iz blizine, da se ustrucavamo nekog caskanja, da smo jako zatvoreni i.. da ne pruzamo jedni drugima sansu da se upoznamo.
Cool

Msm sta reci, devojka ima pravo...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cool

nije tacno, evo koliko puta sam izasla i niko da mi pridje sa nekom interesantnom pricom, uglavnom su to jako nebulozne recenice, i kako onda misle da mogu da smuvaju nekog...

" I know the way to fuck them all...."

>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Interesantna prica-> auf,ne mogu da kazem da trazim puno,ali ok i ja preferiram da mi neko pridje sa nekom interesantnom pricom. Ali najcesce to prilazenje se svede na dobacivanje ili vec neki nebulozniji razogovor(ok,opet ne mogu da kazem da imam nesto protiv nebuloznih razgovora ali opet mi kao ovde pricamo o necem normalnom,jelte).

a npr koje su to nebulozne recenice dameski?

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

đes mala šta ima???

npr može i tako jel? Ne znam, priznajem da nisam tip koji ima "muda" da pristupi tek tako nekoj djevojki. A da li je teško naći normalnu djevojku ili momka, pa mislim da je pravo pitanje šta tražimo... Ako tražiš komad mesa, za brzo BiiiiP mislim da češ bolje proći nego ko traži nekoga za vezu sa više ozbiljnosti...

>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^e,ali mislim da je ovde ipak kao ta problematika naci nekog "normalnog" u smislu naci nekog i izgraditi vezu.
Mislim da gomila nas zivi u zabludi da ce se taj neko "normalan"pojaviti i da ce se veza izgraditi sama od sebe. Da nece podrazumevati neki trud i rad, da nece zavisiti od nas i naseg stava, misljenja,ponasanja,osecanja.
Ipak se to negde na kraju svede na onaj deo price "ili smo kliknuli ili ne". I u tom "kliktanju" je car.
Ja mogu slobodno da kazem da poznajem brdo normalnih osoba Cool eto, na kraju krajeva mozemo da ugovorimo neki veliki party i da svi dovedu svoje "normalne" ljude pa mozda neko i nadje nesto za sebe Mr. Green
U tome je car "zurki" i rodjendana hehehe Laughing a toga je danas sve manje. (znate onu foru,okupite svoju ekipu, a svako iz ekipe jos po neku svoju ekipu i eto... za svakog po nesto)
Cool

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^e,ali mislim da je ovde ipak kao ta problematika naci nekog "normalnog" u smislu naci nekog i izgraditi vezu.
Mislim da gomila nas zivi u zabludi da ce se taj neko "normalan"pojaviti i da ce se veza izgraditi sama od sebe. Da nece podrazumevati neki trud i rad, da nece zavisiti od nas i naseg stava, misljenja,ponasanja,osecanja.
Ipak se to negde na kraju svede na onaj deo price "ili smo kliknuli ili ne". I u tom "kliktanju" je car.
Ja mogu slobodno da kazem da poznajem brdo normalnih osoba Cool eto, na kraju krajeva mozemo da ugovorimo neki veliki party i da svi dovedu svoje "normalne" ljude pa mozda neko i nadje nesto za sebe Mr. Green
U tome je car "zurki" i rodjendana hehehe Laughing a toga je danas sve manje. (znate onu foru,okupite svoju ekipu, a svako iz ekipe jos po neku svoju ekipu i eto... za svakog po nesto)
Cool

slažem se ovaj put sa tobom Wink . Ja doduše nisam išo u detalje, ali svakako da treba dosta rada i truda i žrtve da bi veza bila normalna. Bez toga nema ništa, koliko god da je ta osoba sa kojom smo se napokon našli normalna, ako ne ulažemo i ne gradimo vezu, đaba je normalnost...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

nije tacno, evo koliko puta sam izasla i niko da mi pridje sa nekom interesantnom pricom, uglavnom su to jako nebulozne recenice, i kako onda misle da mogu da smuvaju nekog...

Ako hocete interesantne price, idite u cirkus. Doslo je vreme da momci treba da nadmase Seherezadu ako hoce da zainteresuju devojku. Rolling Eyes Ako nije dovoljna recenica "Zdravo, ja sam taj-i-taj. Mogu li da sednem?" ili "Jesi li za neko pice?" ili nesto slicno, onda cao, zdravo i dovidjenja. Ako vam se ne svidja tako ili ako nema "zanimljivih" muskaraca, onda, budite vi zanimljive pa prilazite nama.

Naravno da ima normalnih i slobodnih i devojaka i momaka, samo sto mnogima oni nisu interesantni. Koliko puta sam cuo recenicu "Ja se lepim za kretene", i od jednog i od drugog pola... A posle su nesrecni u ljubavi i kriv im je horoskop. Rolling Eyes
Svako moze naci sebi osobu koja mu odgovara, samo ako zna sta hoce. A takvi su retki.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ako hocete interesantne price, idite u cirkus. Doslo je vreme da momci treba da nadmase Seherezadu ako hoce da zainteresuju devojku.

Dobro, de, nećemo da preterujemo. I među 'vama' i među 'nama' gi ima raznih.
I, da, radije bih u bioskop / pozorište / biblioteku po interesantnu priču, no u cirkus Smile

Ali u jednom se slažemo Arrow
Citat:
Svako moze naci sebi osobu koja mu odgovara, samo ako zna sta hoce.

To je jedna od ključnih stvari - ne znamo šta hoćemo. A, iako sam i sama pripadnica ženskog roda, ženski svet uglavnom nema pojma šta hoće Rolling Eyes

Kao ona izlazi u grad, kuka kako joj niko ne prilazi, svi su kreteni i slično tome, a kada se pojavi neki iole pristojan momak (dakle, ne mislim da treba da prihvatiš 'daj šta daš'), onda mu iznalazi mane Rolling Eyes

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A kak ja tak nemam iskustva s tipovima, meni nitko da kaže "Kak se zoveš, ja sam taj i taj" , a baš bih samo i to voljela, nego sve nešt krejzi, te se sudarimo na ulazu u WC dok on izlazi s curom u klubu i ondak me poslije časti cugom (đizs), te vozim auto na pranje a on mi otvori prozor usred svega toga, i sav onak mokar mi kaže da mi je registracija ispala još na ibarskoj i da me juri već sat vrjemena, i tak sve krene priča, te na sastanku frajer pucketa žvakom dok se priča o deficitu i ostalome i ispostavi se da je guba jer ne voli coca-colu kao i ja, a iz kojeg sam ja filma fakat ispala, meni to nije jasno ? Shocked

Eto, meni su na primjer te stvari postale normalne, svaki dan čekam da mi se frajer okači o prozor i kaže "sorry, trebao sam prat prozore na drugome katu , pogriješio sam očito, ovo je peti kat.. A moš mi sipat malo te kavice,a? "

I o koncu, ne pravim razliku, meni je sve normalno i lako i naći dok sam otvorena, sretna u sebi i spremna jednostavno na svakakve ljude, a ima nas svakakvih, dakle - ne opterećuješ se, probaš, ne ide, ili ide, i tak! Ljudiiii, bit svega je da se upoznajemo, kakvi god bili, pa ak je normalan - drž', ak nije - idemo dalje, kaj sad?

[Ohanzee]
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 9:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^^ ne slazem se andjela...
Citat:
Ljudiiii, bit svega je da se upoznajemo, kakvi god bili, pa ak je normalan - drž', ak nije - idemo dalje, kaj sad?

zvuci mi na loto... popunis tiket, nista ne dobijes i ajmo dalje... sledece kolo... ili neko takmicenje u upoznavanju... ima ona prica koju smo svi kao mali praktikovali... 'je l znas ovoga ili onoga?'...

pouzdani recept za ovo nema...
normalni i nenormalni... i jedno i drugo smo... sve u zavisnosti ko nas posmatra...
od 'prilazenja' nema nista... hladan rat odavno vlada izmedju muskaraca i zena po ovom pitanju...
da ne ulazim u to ... kako su uloge jasno podeljene... muskarac prilazi a zena odgovara... i kako 'plen' izgleda iz zenskog i muskog ugla... oboje smatraju da su lovci... jedan napada a drugi vreba...
sta sada? izasla si u grad i cekas 'ponude'? ili izasao si u grad i posmatras meni, sta ima za veceru?

pricamo stalno o tome kako nam treba neko 'normalan'... koliko nas zeli da bude 'normalan' toj nekoj osobi?

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Normalna devojka za mene je neko ko ima iste interese i sluh ka ochekivanjima i sitnicama shto zivot znache. Naravno obaveze i razumnost se malo teze slaze u zajednichki orman. Ali i to slaganje treba da bude uzajamno.

Ili to, ili slazi si sam do kraja zivota!

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 'Teško je naći normalnog momka / normalnu devojku' Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon