:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Dobro izgleda, lepa devojka, ali sa kakvom pesmom se probila...
Kad sam čuo "Za moje dobro (prebi me, ubi me, unakazi me)" nisam mogao da verujem da neko može da napiše ili prihvati, uopšte, da peva tako nešto... Mislim, u vreme kada se ceo svet bori protiv nasilja u porodici treba stvarno biti malouman da se otpeva tako nešto. I još žensko! Čudi me kako je žene koje muževi tuku i maltretiraju dosad nisu zadavile sa dva prsta!  |
Koko,bas si me nasmejao
A dobro sto se tice zadnji album:Ma cist promasaj
|
|
|
|
|
 |
Idealna_crnka Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Okt 2008 Poruke: 228

|
|
Bila je sinoć u Splitu, koncert jelte.
Dobra je bila, skakala je po pozornici šta joj je veliki plus.
I da pjevala je i hitove Cece, Dragane, Lepe Brene, Nade Topcagic, itd..
Sve u svemu, dobra atmosfera.
|
_________________ • The merit of originality is not novelty; it is sincerity. • |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ma zadnji album,katastrofa,ni jedna pesma mi se ne svidja...
|
|
|
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Jedna od najboljih pjesama mi je Zlatnik..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
angela kalcovska Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Jan 2009 Poruke: 23

|
|
Maja Nikolić moli Tanju Savić za duet!
Autor: Marija Lazić
Objavljeno: 06.02.2009 16:17
Nekada popularna pop pevačica Maja Nikolić sada očito na sve načine pokušava da se prešaltuje u folk vode. Videvši da su berićetne tezge ponajviše rezervisane za pevače narodne muzike i ona je snimila nekoliko singlova u kojima dominira harmonika. Međutim, kako je folk publika očigledno još uvek ne prihvata, Nikolićka je rešila da zaigra na sigurnu kartu – duet sa zvezdom "Grand" Tanjom Savić! Sve bi bilo ok da je Tanja bar zastala da je sasluša kada ju je Maja spopala na snimanju jedne emisije. No, to što je samo prošla pored nje Nikolićku nije obeshrabrilo već je nastavila da zove Savićevu na mobilni telefon. Ali ova joj se nijednom nije javila.
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Tanja je prekrasno curce Svida mi se ova nova pjesma"Gdje ljubav putuje" ,lijepo je cut da se opet vraca baladama
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nova nova pesma ''Gde ljubav putuje'' je predivna...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|