:: |
Autor |
Poruka |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Tvrdoglava jesam i mislim da to i nije uvek loša osobina,
mada inat ne podržavam!
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Umem da budem, ponekad, i to jako... Zavisi od situacije, osobe i okolnosti, i do toga koliko mi je u tom trenutku stalo da isteram po svom... Mada, to se retko dešava...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Budja 88 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

|
|
Jako sam twrdoglawa,možda čak i prewiše...
Inat jako škodi wezi,iz dana u dan sam swesnija toga...
Pa,ne znam,mozda bix i dozwolila da swe pukne...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | Koliko inat moze naskoditi vezi?
Koliko ste tvrdoglavi?
Da li biste zbog toga dozvolili da sve pukne?
Ja jesam. |
Veza ili brak koji su prožeti inatom i tvrdoglavošću ne mogu uspeti. S' toga normalno je da se sve sporazumno reši na vreme, dok ne dođe do faze pucanja.
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Inat je cini mi se najpogubniji za vezu. Oh,da,da.. Nisam mnogo puta terala inat,niti bila nesto tvrdoglava (ok, bilo je kompromisa) ..
i ne,nisam dozvolila da veza pukne zbog toga, jer kao sto rekoh nije se u tome preterivalo.
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Inat moze da naskodi vezi ali mislim da je tada onaj ko se inati,totalni kreten.
Ne vidim cemu to.
Imam drugaricu koja se stalno inati decku i stalno se svadjaju....nikada necu razumeti otkuda potreba za tim.
Kada bi se licno moj partner(koga trenutno nemam,al' ajde...)inatio,verovatno bih mu se smejala,taman posla da zbog inata pustim da sve pukne...mada,ako bi preterao i bas rasparao i preko granice,dobio bi jednu dobru vakelu,a ako ni to ne pomogne-onda bogme,razlaz.
Al' to bi bilo samo u krajnjem slucaju.
Inat je jako vragolasta stvar,ako imate 5 godina,a ako imate vise od 20 onda je diskutabilna i apsurdna stvar.
Mislim da je ovo neka,khm,definicija.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Hmm..u vezi smo oboje tvrdoglavi (2 blizanca ) I uvek teramo po svome.Ja sam baš jako tvrdoglava i preko nekih stvari ne mogu proći.
Jednom se desilo da zbog moje tvrdoglavosti zamalo nismo prekinuli tako da..
Od sada ću da pazim i da ne teram toliko inat.Mislim da može naškoditi vezi.
|
|
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Uf, di me nađe! Tvrdoglava sam i više nego što se može podneti, inat teram do kraja, pa kad puca bar da se raspršti. Znam da ne valja, da idem sebi na štetu i da mogu time izgubiti voljenu osobu, ali to je jače od mene...ili će biti po mome, ili me neće biti.
|
|
 |
Deja-vu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42

|
|
Uzasno sam tvrdoglava,pa kud pukne,da pukne...Mojoj vezi ne skodi,zato sto imam zlatnog decka Salim se...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Čitam ove postove, pa shvatih da smo izgleda svi po malo tvrdoglavi
Ja pre umem da se inatim, hm, recimo, namćorim. Ali, svodi se na to da se samoj sebi inatim i samoj sebi škodim. Svesna sam toga, ali nekad ne mogu protiv sebe.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|