www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D
Strana prethodna  1, 2, 3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 14, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idealno_losha - ijaoooooooooooooooooo em moja drugarica po Pampersu, em donosi ovako ljubicanstven poklon Mr. Green Hvala za cestitku i pokloncic, a ja uzvracam veeeeeeeeeeeeeeeeeeliki poljubac upakovan u sareni papir sa crvenom mashnom Mr. Green (sve placeno plastikom Mr. Green )

sweetlady - ima ovakvih nocnih mora jos, samo se pritajile Mr. Green Hvala za cestitku, pokloncic i poziv u Pariz, dolaimo sigurno onako porodicno Mr. Green

Sascha336 - hvala kolega za cestitku Very Happy

dambolina - ista nam je tugaaaaaaaaaaaaa, ista (msn) sudbinaaaaaaaaaaaa Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing cccc... nahvali ti mene kao da me ne znas Razz Hvala za cestitke, moje omiljene raffaello kuglice (mozes se slobodno posluziti Very Happy ) i za preuzetu odgovornost za onog bakutanera, obecavam da cu sledecu ja nositi na dusi Mr. Green Leti jedan "ubilacki" poljubac do mog omiljenog njiva manijaka Mr. Green Mr. Green Mr. Green

erilla - ti nam sada dodjes kao deda mraz Mr. Green Hvala za cestitku i poklone koji ce biti maximalno upotrebljeni, apartman u "posebne" svrhe Embarassed Mr. Green a sargarepice... pa mora nesto ostati i za tvoju tortu Mr. Green

Vampirusa - sto volim ovu primorsku rodbinu... niko ne zove u goste Mr. Green ali tetka ce udomiti svoju porodicu Laughing Laughing Laughing Hvala za cestitku i slatkise, nadam se da ce me sacekati kad dodjem kod tebe Mr. Green

daja23 - nikad nije kasno za cestitanje Very Happy hvala za cestitku, uzvracam veeeeliki cmok Very Happy

Ivankamaza - hvala za cestitku, leti jedan poljubac nazad Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

mišić
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jun 2006
Mesto: zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 15, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene Razz

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 12:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga gospodjice mladja koleginice skorpijice VI sa naglaskom na TI!
Ladies and gentleman,
zadovoljsto mi je chestitku da napsihem.
Povodom jubileja cu neshto da pozhelim --> uspeshan timski rad.
Zhelim ti i dalje da ti se sve podari, u bilo kom pogledu.
Do tada pin: pin: pin: + bljaky

Necu da duzhim - nikako.

I jedan znak pazhnje.

link:
Code:
http://www.theonlinecandyshop.com/ProductImages/ferreroraffaello.jpg

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitan i ja škorpijice, ma nisi ti tako mora Very Happy Razz Wink

Evo tvoj zaštitni znak

I nešto od mene naravno

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mišić - hvala za cestitke Very Happy

Baraba - hvala stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI kako na cestitkama tako i na lepim zeljama Very Happy Da ne duzimo, uzvracan pin: pin: pin: + bljaky i hvala na poklonu, eto ko zna cemu se ja obradujem Mr. Green Very Happy

Ptolemej - hvala na cestitkama, onom komplimentu za moru Mr. Green i pokloncicima Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moja seka škorpijica osvojila još jedan spratić :D Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon