:: |
Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Hehe... ...divan dan, divan dan, a meni nije rođendan...ali kao da jeste! DakleM, pile mamino, ne umem da ponovim već rečeno...tako da...ovde ti šaljem samo pregršt poljubaca i najiskrenijih želja povodom sutrašnjeg, tj. današnjeg dana, ali i svih narednih!
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Prođe još jedna godina... starimo, moja sekana ono što nam želim obema je i kad budemo stare nagluve bakice bez zuba i sa bolom u krstima, da i tada prošetamo nekoliko koraka starim krajem i to vreme provedemo kao i uvek - kako u ozbiljnim temama, tako i smehu, šali, ludorijama...
Ono što tebi želim je puno zdravlja, sreće i ljubavi, jer jedna takva osoba to zaista zaslužuje. A pare... one će stići čim se udaš, za to ne brinem
Ljubim te puuuuno!
A ovo je poklončić od znaš već koga
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
Poslednja prepravka: ~SonicLady~ datum Čet Okt 23, 2008 12:32 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
E, pa čestitam ti srećan rođendan, draga koleginice!
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Nek ti se dani u tvom zivotu sto lepse trose, nek te pogodi sve sto je lepo, a promasi sve sto je lose, nek ti danas bude naj srecniji dan. SRECAN RODJENDAN Draga Koleginice
Kiss.
|
|
|
|
|
 |
daja23 **garavuša**

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

|
|
Draga Škorpijice, želim ti sve najbolje, povodom tvoga rodjendana te naravno da ti se ostvare sve želje, i svi snovi u ovoj godini života... Sve najbolje od srca Kiss
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Hvala puno svima na cestitkama, lepim zeljama i poklonima. Drago mi je da primecujete da sam sve mladja i mladja
Evo da se malo zasladimo
Shiseido - kevson - jeste da se poklinu ne gleda u zube, al ti ni sa shushkom nisi uletela Jubi te tvoja cerkica, al ima da se nacekas da mi kazes kao Sergej "Gospodjo, stotka, a?" Hvala za cestitku, lepe zeljice i sto si se setila jos u 00:00 i saljem veeeeeeeeeeeeeliki poljubac
~SonicLady~ - sekana - nas dve ovu misiju koju si mi zadala pocinjemo primenjivati vec od petka, znas da smo rezervisale da nam ovo bude "ludi vikend" E moja sekana, vec nas vidim sa onim sizi frizurama (kao one bakice dok smo mi grickale pizzu na klupici ) i kako idemo i lupetamo okolo Hvala za cestitku, zelje, a i za onu poruku a veliko hvala i mom zeticu koji je bio aktivan tacno u ponoc Ljubim te puno, a slavlje nastavljamo znas vec gde i znas vec kako
coco_bill - hvala kolega za cestitku, lepe zeljice i pokloncice
anchi22 - hvala koleginice za ovako lepu poruku, cestitku i pokloncice. Tortu cemo odma degustirati Saljem poljubac za tebe i onog malog slatkisa
daja23 - hvala za cestitku i ovako lepe zelje, saljem veliki poljubac
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Ne zelim da ti se ostvare sve zelje,jer vise neces zeleti,ne zelim da ti se ostvare svi snovi,jer vise neces sanjati,nek ti se ostvari onoliko zelja i snova koliko je potrebno da budes srecna!!!
Srecan rodjendan i uzivaj u svom danu!
Kiss!
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Ja nemam bas neku inspiraciju da smislim nesto lepo kao sto to obicno uradim....kada je nekome rodjos...,ali evo pridruzujem se cestitkama i zelim ti sve najlepse od srceta.... ,a ovaj mali je morao prvi da se pocasti....nije mogao da te saceka.....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
He,he nema me 3 dana na netu kad Mlle Skorpijica ima Rodjos,pa cestitam od srca i sve zelje da ti se ispune Ma sve naj,naj od mene
Poljubac
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Draga moja gosco i omiljena Nocna morice, sta drugo reci osim Cestitam i zelim ti puno zdravlja, para, srece, ljubavi i uspeha
|
|
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
eeeee najdraža tetkina lujkoooo.....sve naj naj najjjj...da te mužić sluša malo više, i sve najbolje...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|