Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Draga gospodjice mladja koleginice skorpijice VI sa naglaskom na TI!
Dozvoli da se obratim.
Zhelim da imash shto manje razloga da zhelish. - Pih, malo je chudna rechenica, al' opisuje, veoma dobro, shta je pesnik hteo da kazhe.
Poshto ne znam da li MMS radi ili ne, tak...
Srecan rodjendan, najsrdachnije
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
Srecan ti rodjendan draga skorpijice i da ti se ostvare sve zelje i zeljice koje pozelis,puno zdravlja, srece i ljubavi ti zelim
srecan rodjus
Sretan Rođendan!!Sve najbolje od srca
Kiss
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
Anđela inso umjetnica
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
Ajuuu, da. Ništa bez Barabe da me ispravi,
ja mnogo lijevo gledala van monitora u dim cigarete i tak ti čestitala kat!
A kad ono rodjendan i to kakav, ma najljepše godine, jel' da?
Elem, da se sad lijepo ispravim
Omiljena moderatorice sa turizma, sretan ti 23. rodjendan, želim ti mnogo ljubavi, zdravlja i uspjeha i da nam budeš ovdje uvijek tak spremna na sve, looda i sve kaj s time ide! Pusaaaaaaa!
Sascha336 * Vatreni delija *
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
srecan rodjus i od mene
_________________ I C E M A N
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Hvala puno svima na cestitkama i lepim zeljama, to sto sam starija ne znaci da ne mogu i dalje biti "nocna mora" Evo jos malo da se pocastimo, ostalo od jucerasnjeg slavlja
_________________ "...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Eeeeeeeeeeej koleZinice srecan to rodjendan !
Sve najbolje ti zelim, puno srece, ljubavi, zdravlja i para
Jubim te puno !
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Happy belated B-day
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2
Strana 2 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma