:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Tek sad se dolazi čestitat jel?? EEE sram te bilo...
Al eto, bit ču ja pravi, pa ti neću prebacivat za to. Hvala
Kad češ/te mi objasnit zašto kako sam ja sad tvoj Kum... Volio bi da znam...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
tombocar -kraljevski stil-

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Jul 2008 Poruke: 4473

|
|
svaka cast, cestitam
|
_________________ Najbolji ljudi to su oni koji su prema sebi najstrozi, i koji oproste drugom i ono sto ne bi nikad oprostili samom sebi. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
Hvala Tomba
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
ceesTiiiiTamm Ludoom bosanCu (:
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
Hvala Puljanko tj Crnogorko
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Sve znas!
To bi ti bila i moja cestitka i zelja i poklon. Dve godine smo ovde, tako da je dovoljno dve reci i jedan znak uzvicnika. Svaka dodatna rec bila bi suvisna. Dve godine i jedna svadja i to zesca svadja. Bilo - ne ponovilo se!
pozzz jaro
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Sve znas!
To bi ti bila i moja cestitka i zelja i poklon. Dve godine smo ovde, tako da je dovoljno dve reci i jedan znak uzvicnika. Svaka dodatna rec bila bi suvisna. Dve godine i jedna svadja i to zesca svadja. Bilo - ne ponovilo se!
pozzz jaro |
Jaro, kako si reko... Ne znam fakat šta da dodam... Bilo je, ne ponovilo se, ali kad se ljudi nađu, lakše je sve... Da sad ovdje ne pišem svašta, jednom sam ti sve ispričao, bio si i jesi pravi. Hvala tebi, ne na ovoj čestitki (dobro, i na njoj) nego zbog svega onoga.
|
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
čestitam
|
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
Vilenjakinja je napisao/la sledeće: | čestitam  |
po ne znam koji put odabi
|
|
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
ufff, ufff, hvala seko, puno hvala
|
|
|
|
 |
Fatalna_crnka Iskusni član

|
Datum registracije: 30 Okt 2008 Poruke: 874

|
|
Čestitma dragi Konjo tj.generale
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|