:: |
Autor |
Poruka |
isica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 178

|
|
Najlepsi pas na svetu, ubedljivo. Ja imam jednog malog prelepog!
|
|
|
|
|
 |
arsen lupen >>uncle Max<<

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586

|
|
I ja imam rotvajlera... najgluplji su mi komentari ljudi,a imaju rotvajlera i tvrde kolika je dobricina "moj pas te pusti da udjes u kucu ali ne pusta da izadjes" moj komentar na to je da pas koji tako olako pusti nekoga da udje na njegovu teritoriju nije pas cuvar i bolje da uzmu ribicu cuvara
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
meni su oni jako lijepi psi i dlaka im je predivna..medjutim smeta me kada vidim da im bale cure iz usta fuj...inace da imam kucu kao sto nemam vjerojatno bih njega izabrala za cuvara doma
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Bonžita Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 61
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 25 Mesto: čardak ni na nebu, ni na zemlji

|
|
Za pfckraljapfc: Kako ide dresura? Možda je trebalo i malo ranije krenuti, mi smo počeli još sa 6 meseci.
Ari sada ima 2,5 godine i tražimo mu "devojku" za parenje. Odlično je ocenjen i ima sve papire.
Inače je velika maza u kući, ali na ulici - spasavaj se ko može! To se pre svega odnosi na druge pse, ali i na bicikliste, džogere, rolere, osobe sa kesama, cegerima, one koji mlataraju torbama, Cigane sa kolicima... Sa setom se sećam vremena kad je bio mlađi i kada se sa svima samo igrao. Tako da pfckraljupfc, uživaj dok možeš, posle ćeš čeznuti za starim, bezbrižnim vremenima... Više ne mogu sama da ga izvodim (sem u 5h ujutro, kada nema nikoga), ali ga svejedno, volim najviše na svetu i ne znam kako bih bez njega. Prepametan je i pravi takve "kerefeke" u kući, da se ne može ni prepričati. Non-stop se uvaljuje u krilo za maženje, spava na leđima... Teniska loptica mu je hipnotik. Dok mu ne nađemo neku ženkicu...
Naš rotić, skotić... Kao da je on na one prve dve fotkice - potpuno je isti, nije glavat, zgodan je skroz. Kada ga je sudija ocenjivao, rekao je da bi za tako tamne oči, kao što su njegove, Nemci "ubili".
|
_________________ Ja bih da pevam još malo,
jer je život samo jedan,
i do njega mi je stalo, meni je vredan... |
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
prelepi psi
ali se u pogresnim rukama pretvaraju u ludake
(pas lici na gazdu,jeli?)
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
Mara 82 Iskusni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis

|
|
Prelepi su, često se zagledam u njih, kad ih šetaju ulicom.
|
|
|
|
|
 |
banoviciminer Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 8 Mesto: Banovići

|
|
|
|
 |
dacaBL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 41 Mesto: Banja Luka

|
|
evo i mog rotvajlera koji se zove Harvy star je 6,5 godina
|
|
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
please je napisao/la sledeće: | prelepi psi
ali se u pogresnim rukama pretvaraju u ludake
(pas lici na gazdu,jeli?) |
potpuno se slazam..
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |
Prgavi_Stanojko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Okt 2008 Poruke: 20

|
|
Da da sve je to lepo, slatki su, ovo ono, moj prvi komsija ima rota i meni uopste nije lepo, to je kuce koje ima totalno nestalno ponasanje, i s kojim je vrlo tesko igrati se, a zbog kog ja ne smem da uzmem kuce, jer bi rot pojeo i mene i kuce, cenim da mu ograda ne bi predstavljala problem, ako treba potkopao bi je. Ljudi ne uzimajte rotove
|
|
|
|
|
 |
ninagile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 47 Mesto: Zemun

|
|
Ja se ponosim na moju blentu a evo i nje...
|
_________________ Come on and save me I'm loosing my touch...day after day couse I miss you so much
Come on and save me I'm loosing my mind...waiting and waiting for you to be mine!!! |
|
|
|
 |
ninagile Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 47 Mesto: Zemun

|
|
arsen lupen je napisao/la sledeće: | I ja imam rotvajlera... najgluplji su mi komentari ljudi,a imaju rotvajlera i tvrde kolika je dobricina "moj pas te pusti da udjes u kucu ali ne pusta da izadjes" moj komentar na to je da pas koji tako olako pusti nekoga da udje na njegovu teritoriju nije pas cuvar i bolje da uzmu ribicu cuvara |
Da...isto je i sa mojim...ali bato kradi koliko hoces ali tesko ces da izneses....
|
_________________ Come on and save me I'm loosing my touch...day after day couse I miss you so much
Come on and save me I'm loosing my mind...waiting and waiting for you to be mine!!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|