www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rotvajler
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
isica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najlepsi pas na svetu, ubedljivo. Ja imam jednog malog prelepog!

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 20, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: rot Na vrh strane Na dno strane

I ja imam rotvajlera... najgluplji su mi komentari ljudi,a imaju rotvajlera i tvrde kolika je dobricina "moj pas te pusti da udjes u kucu ali ne pusta da izadjes" moj komentar na to je da pas koji tako olako pusti nekoga da udje na njegovu teritoriju nije pas cuvar i bolje da uzmu ribicu cuvara

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su oni jako lijepi psi i dlaka im je predivna..medjutim smeta me kada vidim da im bale cure iz usta fuj...inace da imam kucu kao sto nemam vjerojatno bih njega izabrala za cuvara doma

Bonžita
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 61

Datum registracije: 27 Nov 2006
Mesto: čardak ni na nebu, ni na zemlji

tanzania.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za pfckraljapfc: Kako ide dresura? Možda je trebalo i malo ranije krenuti, mi smo počeli još sa 6 meseci.
Ari sada ima 2,5 godine i tražimo mu "devojku" za parenje. Odlično je ocenjen i ima sve papire.
Inače je velika maza u kući, ali na ulici - spasavaj se ko može! To se pre svega odnosi na druge pse, ali i na bicikliste, džogere, rolere, osobe sa kesama, cegerima, one koji mlataraju torbama, Cigane sa kolicima... Sa setom se sećam vremena kad je bio mlađi i kada se sa svima samo igrao. Tako da pfckraljupfc, uživaj dok možeš, posle ćeš čeznuti za starim, bezbrižnim vremenima... Više ne mogu sama da ga izvodim (sem u 5h ujutro, kada nema nikoga), ali ga svejedno, volim najviše na svetu i ne znam kako bih bez njega. Prepametan je i pravi takve "kerefeke" u kući, da se ne može ni prepričati. Non-stop se uvaljuje u krilo za maženje, spava na leđima... Teniska loptica mu je hipnotik. Dok mu ne nađemo neku ženkicu... Laughing

Naš rotić, skotić... Kao da je on na one prve dve fotkice - potpuno je isti, nije glavat, zgodan je skroz. Kada ga je sudija ocenjivao, rekao je da bi za tako tamne oči, kao što su njegove, Nemci "ubili". Wink

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prelepi psi
ali se u pogresnim rukama pretvaraju u ludake
(pas lici na gazdu,jeli?) Wink

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2007 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prelepi su, često se zagledam u njih, kad ih šetaju ulicom.

banoviciminer
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007
Mesto: Banovići

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaju biti k'o tele...

dacaBL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jul 2006
Mesto: Banja Luka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 5:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i mog rotvajlera koji se zove Harvy star je 6,5 godina Smile

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

please je napisao/la sledeće:
prelepi psi
ali se u pogresnim rukama pretvaraju u ludake
(pas lici na gazdu,jeli?) Wink

potpuno se slazam..

Prgavi_Stanojko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 08 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 08, 2008 8:23 pm    Naslov poruke: Haski je zakon Na vrh strane Na dno strane

Da da sve je to lepo, slatki su, ovo ono, moj prvi komsija ima rota i meni uopste nije lepo, to je kuce koje ima totalno nestalno ponasanje, i s kojim je vrlo tesko igrati se, a zbog kog ja ne smem da uzmem kuce, jer bi rot pojeo i mene i kuce, cenim da mu ograda ne bi predstavljala problem, ako treba potkopao bi je. Ljudi ne uzimajte rotove

ninagile
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Nov 2008
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 01, 2008 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se ponosim na moju blentu a evo i nje... Razz

ninagile
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Nov 2008
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 01, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Re: rot Na vrh strane Na dno strane

arsen lupen je napisao/la sledeće:
I ja imam rotvajlera... najgluplji su mi komentari ljudi,a imaju rotvajlera i tvrde kolika je dobricina "moj pas te pusti da udjes u kucu ali ne pusta da izadjes" moj komentar na to je da pas koji tako olako pusti nekoga da udje na njegovu teritoriju nije pas cuvar i bolje da uzmu ribicu cuvara

Da...isto je i sa mojim...ali bato kradi koliko hoces ali tesko ces da izneses.... Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Rotvajler Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon