:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne, nisam za to
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
duca19 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Avg 2008 Poruke: 152 Mesto: Lazarevac

|
|
Definitivno ne, bas mi gadno zvuci i prosto nemam zelju da probam!!!
|
|
|
|
|
 |
okili87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd

|
|
nisam probala ali zvuči zanimljivo
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
 |
draganns1975 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Sep 2008 Poruke: 4

|
|
Opet ja sa onim ne razumem
Nebino je dali je u pitanju partner ili partnerka, u odnosu dvoje ljudi ne sme da bude gadjenja. Citam kako neka devojka prica kako je to njoj FUJ da radi svom partneru ili obrnuto. Pa ako ti je fuj da mu lizes guza sta onda radis sa njime... Samim tim se gadis tvog sopstevnog partnera...
Dvoje ljudi koje se vole ne zmeju da imaju granicu, pogotovo ne u takvim carolijama koje jedno drugome mogu da pruze. Ja imam zenu od 26 godina, ja imam 32 i kod nas sex tece kao reka... Nema tu gadjenja ili takvih stvari. Mi smo u stanju da se mazimo 2 sata i da se samo oralno zadovoljavamo na 20 nacina...
Ako je nekome fuj da oralno zadovolji svoju devojku ili momka, ako se gadi bilo cega sto je vezano za sex sa tom osobom sa kojom je onda bolje da nije sa njom... U sexu i tokom sexa uvek razmisljajte o osobi koja je pored vas. Ne o vama i kako je vama i dali vam prija, nego obrnuto, dali njoj ili njemu prija, sta da uradim da njoj ili njemu bide bolje... Bazirajte se na partnera a ne na sebe i ne dozvolite da vam se sex gadi bilo sta da je u pitanju
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
^a pa to ne dolazi u obzir...jedno je zadovoljiti partnera, a sasvim drugo raditi nesto sto ti ne prija...moze moj partner da voli neku pozu koliko god hoce, ali ako ona meni ne odgovara nista od toga...dakle, da, treba voditi racuna o potrebama i sklonostima partnera (ponekad cak i na ustrb sopstvenih), ali nikako ne ponistavati sebe radi drugih...kontam da kad radis nesto protiv svoje volje i zelje nisi dobar sebi...a cim nisi dobar sebi nisi ni drugima...pa ni partneru za kog se, navodno, zrtvujes
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Nisam nikad probala, mada cini mi se da je jednom bilo nesto blizu ... i da mi se dopalo...pa ko zna, mozda se i ponovi, videcemo
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
Boki 82 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Okt 2008 Poruke: 38 Mesto: BGD

|
|
neuhvatljivaa je napisao/la sledeće: | Nisam nikad probala, mada cini mi se da je jednom bilo nesto blizu ... i da mi se dopalo...pa ko zna, mozda se i ponovi, videcemo  | Bilo blizu...on tebi ili ti njemu?
|
|
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Ma vi niste normalni, sve neke teme uvrnute u " I tata bi sine". Ovo je velicanje Sodome i Gomore, necu moci da jedem posle ovakvih naslova.
Grozno, odvratno... Begam ja odavde, dok ne naletim na neku jos ludju temu.
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Dajem servis ali ne primam...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ne mogu i necu ni da primam ni da dajem...grozno...ne svidja se to meni
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|