:: |
Autor |
Poruka |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
Ha,ha,ha... ja mislim da su zbog tebe i mene promenili lokaciju da nas ne bi vadili iz vode, što je sigurno, sigurno
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Khm.... aaahmkhm... pa da se pohvalim..... zavrsio sam prvu godinu fakulteta i to u moje "stare" dane. Dobio sam prekjuce rezultate poslednjih 3 ispita koje sam ocekivao i sva tri legla ka kec na desetku
U drugom semstru prve godine polozio sam SoftwareEngennering I i II, Databases and structures, kao i Pravo (nemacki gradjanski zakon) i jedan predmet ekonomije.... tako da sam ihahaaaj zadovoljan i sad se mogu opustiti jos mesec dana, pa polako spremanje za drugu godinu.....
Bice valjda nesto i od mene ...
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa cestitam care! Samo napred!
Vrachar, lako je za vas a ko ce mene onako velikog da vadi iz ade kada se malo napijem od svega
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
Čestitam Care, nek se samo (b)roje.... Eh, da je u sviju nas junačke snage da na +40 skupljamo nove ocene u indeks.... Svaka tebi čast! ...još da nas 7.og zaraziš svojim radnim elanom, lepota - divota!
P.S. Ne beri brige, Ap. u vodi smo svi manje-više jednako i teški i jaki; ma, ima da te vadimo zajedno na o-ruk!
|
|
|
|
|
 |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
pa ne zovu tebe bezveze CAR.............neka je sa srecom, a onda i ovo moramo da zalijemo 07..............ako ovako nastavimo tesko ce mi pasti sva ta zalivanja...............hahahahahaha
|
|
|
|
|
 |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
Čestitam Care, neka ti i sledeća ide tako dobro, a mi da to sve lepo zalijemo i proslavimo. Joj kako da ne pijem kad ima toliko povoda?
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
 |
hogar sa medaka Prijatelj foruma

|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk

|
|
Kakav divan, uspešan dan!
Kupio sam nov usisivač, pošto se njegov prethodnik samospalio i - izgoreo! Na poslu, fantastično: nije me zvao nijedan direktor da mu ispunjavam "muzičke želje".
[highlight=red:5e74586678]Sve u svemu, Začin C![/highlight:5e74586678]
Care, ČESTITAM!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
[shadow=red:f60065a34e]Hogs, nek' ti je svaki takav![/shadow:f60065a34e]
|
|
|
|
|
 |
hogar sa medaka Prijatelj foruma

|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk

|
|
Dule, nek ti je svaki takav!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
cestitke bane!!!!!i meni jedna flasa bejlisa bi dobro dosla!
bravo care!i kakvi bre stari dani,samo pichi napred!!!!!!drvimo ti palcheve!!!!!
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne

|
|
Bane svaka ti cast,od sad te na opklade vodim sa sobom jer si izgleda srecne ruke
E narode drzite mi palceve u cetvrtak,imam ispit iz anatomije
To mi je zadnji ispit i ako ga ne polozim,za dzabe mi sav trud koji sam ulozila u ovu godinu
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
polozices ti to!ovo ti je zacaran krug srece i mi smo svi u njemu!!!!srece koliko treba !!a imamo je i za izvoz!!!!!hihihi
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|