:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
čao kraljice, evo i tebi kafa, tebi dodatak, treba
e eto, tako, ne bude to od mene za vas, kome trebam, a nadam se da nekom trebam zna kako da dođe do mene
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Nešto si morala nekom pacijentu da izbušiš što nije trebalo, pa te izbjegavaju... |
Il to il ljudi potrosili pare na poklone pa sad nemaju cim platit
Pozz za Queen
A da josh nest.. Izgleda da sam mangup, jer sve sto je napisano u tvom potpisu mogu prevest. Jedino je to da to nije bosanski jezik vec bosnjacki..
|
|
 |
rL-Valter panonski mornar

|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity

|
|
dobro jutro svima pa i meni
moze kafica post su cudom NL devojke izostale sa jutarnjim otvaranju kafane
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Dobar jutar,ima li ovde nekog?
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Cao Valter Uvek se nadje neko da posluzi kaficu ako NL nisu tu Hvala i ja uzimam jednu i bezim
Cao Kaca
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|