www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Miš ljubimac
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 24, 2008 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne volim miševe

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 15, 2008 6:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedna od mojih najboljih drugarica ima belog misa.......sladak je,mada ja ne bih volela da imam misa Mr. Green

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 15, 2008 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam imala miša.Dobila sam ga za poklon.Inače nisam razmišljala o tome da si nabavim miša.Bio je bijeli i presladak.Odma sam poludila za njim.Tak je bio sladak.Obožavala sam njegov šašavi repić.Tak mi je bilo slatko kak se njime primi za ruku i onda visi.Trčkaro je ko da je na struju, taj nikad nije bio umoran.I mrzio je kad bi ga vraćala nazad u kavez.Primio bi se svim silama za ruku i nema šanse da bi izašo iz nje.Nažalost umro je, valjda od prehlade, nisu mu pomogli ni lijekovi.Danima nisam mogla doć k sebi od tuge.Bez njega mi je stan bio tako prazan i mrtav.

Miševi su super ljubimci, možda nekom i ne izgledaju na prvi pogled slatko, al kad ga prvi put staviš u ruku gotovo je.Pa oni se čak i maze Smile Moj je redovito hodo po meni, pentro se po leđima, glavi, ramenima, al svaki put kad bi ga izvadila iz kaveza prvo smo si dali pusu Very Happy .Uvijek bi mi lagano gricko usnicu, a onda bi se ufuro u planinarenje.Fakat su miševi super.Al držat ih kao ljubimce nije lako.Sve im je stresno, a stres ih vrlo lako može ubit.Osjetljivi su na puno toga, lako se prehlade.Ne smiju nikako bit izloženi, ni kratko, propuhu, ne smiju bit u kuhinji i izloženi kuhinjskim mirisima.Sve ono na što su osjetljivi i ostali glodavci, na to su osjetljivi i miševi samo duplo jače.Ako nemate u stanu savršene uvjete za miša nemojte ga nabavljat jer će vam uginut dok okom trepnete, ko što je i moj.

Što se tiče straha i gadljivosti na miševe...ako je moja mama to mogla pobijedit i počet se redovito mazit s njim onda može svatko.Jadan mali...kad ga je prvi put probala primit u ruku od straha ga je hitila u zid , sreća pa mu ništa nije bilo.Poslje se ni ona nije odvajala od njega.I jako mi je tužno vidjet da ih netko daje zmijama.Znam da je to njihova hrana al moja savjest ne bi mogla podnjet da jedno živo biće moja ruka ubije il da drugom da ga proždre. Rolling Eyes Jadno

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj, preslatki su, i mislim da je divno imati ih za ljubimce, samo kad budem zivela u svom stanu, mozda, inace bih ovako bila izbacena odavde Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poison je napisao/la sledeće:
.I jako mi je tužno vidjet da ih netko daje zmijama.Znam da je to njihova hrana al moja savjest ne bi mogla podnjet da jedno živo biće moja ruka ubije il da drugom da ga proždre. Rolling Eyes Jadno

Hmm... ako mozes da izjavis tako nesto ....da li bi onda bila kompetentna da pricas na temu , da li je humano da ljudi jedu npr..svinjetinu... a neki i svinje drze kao kucne ljubimce...

ok je to sto ti nebi mogla da,das misa zmiji ...
A da imas zmiju kao kucnog ljubimca.... cime bi je hranila???

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zato nemam zmiju i neću je nikad imat, ne zato što imam nešto protiv zmija - nemam ništa, nego baš zato što ne bi mogla svjesno stavit miša u taj terarij znajuć da ga šaljem u smrt.
Što se tiče svinja i ostalog i to me muči i imam faza kad mi se gadi jest meso znajuć kako je ono došlo na moj stol, pa ta faza traje a onda shvatim da moram jest meso jer je ljudski organizam takav.Međutim i dalje mogu jest meso samo ako izbijem iz glave kako meso nastaje.Znam da moram jest meso i zato mi se ljudi nekad čine čudovištima i najvećim primitivcima, al znam da nismo mi krivi jer to organizam traži.Zbog toga jedem samo ono osnovno što mi je potrebno.A to su piletina, ponekad svinjetina i riba rijeđe ako ćemo i nju ubrojit u meso.Ne želim jest janjce, patke, purane, divljač i ostale izmišljotine.Jedem ono osnovno za zdravlje.

A mislim da svinjetina nema baš puno veze sa miševima...jer ako već moram jest meso ne moram ubit miša..to mi ne treba da bi preživjela.Zato nemam zmiju jer je ne želim ja hranit miševima pošto o tome ne ovisi moje zdravlje i organizam.Općenito ne bi imala nikakvu životinju koju bi morala hranit živim bićem.Nemam ja ništa protiv zmija niti njihovih vlasnika, samo mi nije jasno kolko god si pokušavala objasnit kako netko može mirne savjesti i bez ikakvog uzbuđenja gurnut živo biće u smrt i još gledat kako umire, a sve iz hira da ima neobičnog ljubimca.

Mogla bi ja još potanko objašnjavat i komentirat, al ne želim jer i ovako skrećem s teme.I ne želim nastavljat filozofske rasprave u ovoj temi gdje tome nije mjesto, a šire raspravljanje o svinjetini ne bi imalo nikakve veze s miševima.

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za neke delove teksta si potpuno upravu.... mozda sam je i ja bas iz hira drzao.... nikad nisam o tom razmisljo...

A misa mozemo samo da oplakujemo... jer su i dalje za neke samo karika u lancu ishrane... Wink Wink

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 2:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nemam ja problem s tim što zmije jedu miševe.Je meni žao vidjet bilo šta da umire pa makar i da bi se ono drugo prehranilo i preživjelo, al priroda je priroda i ne možemo je mjenjat.Meni je žao i kad vidim da nešto ubija zmiju.Znam da zmije jedu miševe i nek jedu, moraju i one živjet, samo ne želim joj tog miša ja stavit u usta Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Miš ljubimac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon