:: |
Autor |
Poruka |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
Brana voli MEDENE je napisao/la sledeće: | ...svima ga preporucujem... |
Također!
Brana voli MEDENE je napisao/la sledeće: | A tebi havala sto si stavila tekstove |
Nema na čemu.
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Sako ko Sako uvijek isti i prepoznatljiv..super albium i u svakom slucaju vrijedan za kolekciju
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Preporucujem, super album.
|
|
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Ne slušam ga često,ali pesme koje mnogo volim su
Dišem za tebe
Kida me
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....

|
|
Ja recima ne mogu da opisem kako mi se svidja njegov cd, slusam ga od juce kako sma ga skinula i sto ga vise slusam vise mi se svidja...odusevljena sam...svima preposrucujem da preslusaju sigurno ce se pronaci bar u nekoj pesmi...
Moji favoriti:
Sako Polumenta - 2008 - Mamuran
Sako Polumenta - 2008 - Ne racunaj na mene
Sako Polumenta - 2008 - Ludak
Sako Polumenta - 2008 - Kukavica
Sako Polumenta - 2008 - Nijedna kao ti
Sako Polumenta - 2008 - Andjeo
Sako Polumenta - 2008 - Djevojka iz komsiluka
Sako Polumenta - 2008 - Bezobrazna
Sako Polumenta - 2008 - Sanjao sam san
Snaga tisine (mnogo dobra) i Kako sam volio tebe...isto jako dobre pesme, ali su balade, a ja ne volim balade
Bez preterivanja
Ne mogu da ga ugasim, i ne mogu da prestanem da ga hvalim..mislim da je ovo cd koji ce ostati
I samo da kazem, Sako je jedini pevac (pored nekih grupica) ciji cd cim se pojavi ja skidam istog momenta, iako nekad ne cujem ni reklamu....zna se sta valja
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ovaj CD je totalni promašaj, iskreno, ne mogu poslušati ni jednu jedinu pesmu. Iritira me njegov glas. Jedina pesma koju mogu da slušam je ''Dišem za tebe'', a i nju samo zbog muzike.
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Ovaj CD je totalni promašaj, iskreno, ne mogu poslušati ni jednu jedinu pesmu. Jedina pesma koju mogu da slušam je ''Dišem za tebe'', a i nju samo zbog muzike.  |
Slazem se za zadnji album:Jedino mi prolazne pesme"Ne racunaj na mene" i "Andjeo"
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Šako je odličan pjevač, bez ijedne loše pjesme ( a imam cijelu njegovu diskografiju ), predivan vokal, predivni stihovi... Slušam ga kad imam leptiriće u trbuhu , kad sam tužna, plačem uz njegove balade... Meni najbolji pjevač - uz Čolu Malo je reći da ga obožavam
Dišem za njega...
|
|
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Šako.... obožavam ga.. On je jedan od rijetkih pjevača koji me rasplaču
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Na žalost, nisam mogla otići na njegov nastup ( ^ ), ali ga upravo slušam - uživo, naravno, na jednoj radio stanici i oduševljena sam ovime što čujem
Sad pjeva jednu od mojih omiljenih pjesama - DIŠEM ZA TEBE, publika je totalno poludjela, kao i ja, i trnci mi prolaze tijelom...
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ima dobar glas, a vise sam za starije pesme, mada nisam ni novije skroz preslusala
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Ninchala Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 28

|
|
volim ga slušat.
Ona je ljepša od noci
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|