www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

anchi22 draga moja visoko na 11 spraticu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 2:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja NL cestitam od srca, reci su suvisne sve vec znas

Ah da... ide Nova Godina...
Ja ti nasla Deda Mrazica 21.veka Embarassed Laughing Laughing Laughing izvoli Very Happy

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...jedni piju, drugi rade,
dodje djavo-sve ukrade...

Opa, stigao djavo! Sta cemo sad anchice? Stigao djavo, direktno iz pakla, iz devetog Danteovog kruga.
Djavo ne ore i ne kopa , ali postuje na domacem.de.
Mnogo se, bre, anchice srecemo u poslednje vreme, ne valja, ne valja...
Pa prekjuce se sretosmo u jednoj slicnoj temi, je l'?
I sad opet, tako ti je to... Dala moma gros da udje u kolo sa djavolom, a sad daje dva da izadje iz kola.
vidis anchice, sta se desava kad neko zaziva djavola.

...neko voli, neko pati,
dodje djavo sve naplati...

Tako je to , anchice, tako je to... Jesi citala ti onog bradatog Rusa, onog sto je lepo opisao u Karamazovima, sta radi djavo. A?
Da samo navodi ljude na greh i zabavu, samo dangubi...
E pa nije tako anchi, nije... Nije veruj mi!
Jeste djavo ljavpr i navodi na greh, ali na coveku je izbor, covek je taj koji prihvata ponudu ili ne.

naravoucenije: nije djavo tako crn, kao sto pricaju

Evo ti jedan vic pa proceni sama...
Odveo Muja magarca u sumu da radi sa njim "one stvari".
Vezao magarca za drvo, poceo da skida kais i pantalone, duge gace(bio zimski period).
A desetak metara dalje, na jednom panju, sedi djavo i smeje se. kida se od smeha. I kaze:
" Udarice ga magarac nogom, odsrafice mu glavu i posle ce mu biti djavo kriv. A ja samo sedim i gledam."

Bas tako, upravo ti to pricam. ne trazi djavo zrtvu, nego zrtva djavola.

Poklon pesma?! Samo jedna, posle svega sto sam ti ispricao, samo jedna pesma ide uz ovu pricu.

Izvoli, mislim da ce ti se svideti pesma!

-malecka-
~Plava Princeza~
~<b>Plava Princeza</b>~

Datum registracije: 19 Jun 2008
Mesto: Beogradski kej..

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Anchi, cestitam ti!!
ljubac!!

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 21, 2008 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam anchi draga, samo napred Wink

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 5:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja komshinice..Cestitam ti predjeni sprat..I samo napred!
Ljubim te... Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 5:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ TAMARA MAGIS Arrow Hvala Taco na otvorenoj cestici kao i na lepim zeljama Wink Kiss.
@ Jejaorka Arrow Hvala kumo od srca,,, joj imamo i sto piti jupiiiiiiii Mr. Green hvala Wink Kiss.
@ -daniel- Arrow Mi amor, hvala ti Wink dobro se snalazis kako sam mislila Mr. Green Wink Kisss.
@ Francuskinja Arrow Hvala draga, nego sta idemo dalje samo ne po zemlji vec ce da pocnemo da letimo Wink Kiss.
@~SonicLady~ Arrow Joj Sonicka, a sto mi poznate ove 3 dole Razz hvala punoo Wink Kiss.
@ bLackLady Arrow Kao i obicno ostavis me bez texta,,, kako li ti to samo skockas Mr. Green i bez mesanja skontala Wink hvala od srca na svemu Wink Kiss.
@ Annabel_Lee Arrow Draga, hvala od srca... Nego sta nego osmeh Wink Kiss.
@ Mysty Arrow Zahvaljujem draga Wink Kiss.
@ Bojan_kralj Arrow Hvala kolega,,, samo pozuri bwe stici cu te Wink Kiss.
@ Anđela Arrow Zahvaljujem od srca Wink Kiss.
@ marijana23 Arrow Gle koga to vidim Mr. Green Nema vise shokova sto si se uplasila Mr. Green Hvala draga Wink Kiss.
@ daja23 Arrow Komsinice po spratu Mr. Green a i drugarice po shoku Laughing joj sto zvuci lepo Mr. Green Gorelo, gori i uvek ce goreti Mr. Green Hvala od srca Wink Kiss.
@ sweetlady Arrow juhh Shocked sta mi radis ovo bre Laughing hvala draga "NL", deda mraz pa skontaj sta bi mogla rec jedna "NL" Mr. Green Hvala Wink Kiss.

@ velociraptor Arrow Najlepsi na forumu Wink Ma svaki put me odusevis svojim dolaskom, prisustvom, porukicama itd itd Mr. Green ne dozivaj djavola, docice sam Wink Samo treba da poDpisem nista vise Wink Pesma taman ide uz,,, svidja naravno... Hvala puno Wink saljem poljuBac.
@ -malecka- Arrow Hvala draga Wink Kiss.
@ Nesho79 Arrow Hvala puno Nesho Wink Kiss.
@ MissPookie Arrow Hvala draga komsinice Wink Kiss.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam amerikušo!

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Konjanik Arrow Zahvaljuem Wink Kiss.

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

primi i od mene cestitke Wink
kiss

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OOOO...pa ovo je za svaku pohvalu....cestitam od srca Wink

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 24, 2008 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ LepoticaNS Arrow Hvala draga Wink Kiss.
@ katarinaa85p Arrow Zahvaljujem od srca Wink Kiss.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 29, 2008 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hah, bash se pitah ima li me ili ne... kad ono... zima napolju... Neutral
Da, da... sada pochinje monolog... Mosh misliti?
A shto se kradje tiche... e'o, uzeh i ja ova debela slova od tebe... samo da znash da su mLogo teshka da se nose... jedva pishem njima. Surprised
Samo, nemam vele vremena da to ispishem sa 'iljadu i kusur znakova. Crying or Very sad
Zato --> Chestitam povodom jubileja, najsrdachnije. Da se druzhenje nastavi u nedogled. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> anchi22 draga moja visoko na 11 spraticu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon