:: |
Autor |
Poruka |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Bla-bla-bla...Bla-bla-truć...
Sta tu cile-mile sa njim, sta mu tu bući-bući ugadjate...
Dajte ga vi meni, da dodje kod mene u orkestar da svira, da vidite kakav ce forumas da bude posle. Nek posalje pozivnicu za orkestar, mi iz orkestra za spamovanje i banovanje, sednemo, pogledamo, pozovemo ga da vidimo sta zna i... Da vidite kakav ce forumas biti od njega.
A ima mesta samo jos za 3 osobe, nagrnuo svet kao mahnit, smo jos tri osobe mogu stati. Ja ne znam gde cemo sa ostalima, jedino na tavan da ih turamo ako ima mesta. Cuj , izraz : turamo...
Samo dva orkestra na ovom podrucju su skupila toliko zvezda i genijalaca na jednom mestu, samo dva orkestra.
Orkestar Dragana Aleksandrica i orkestar za banovanje i spamovanje. Ovaj prvi se raspao, a ovaj drugi tek krece i niko mu nece stati na put.
A sad da budem malo zvanican i da mu cestitam.
Trolo, druze moj iz dobrih starih vremena, zelim ti sve najbolje u zivotu i da te cesce vidjamo na forumu.
Harmoniku na rame i...
Će dodješ ti u orkestar kod mene, ja ti kažem!
Pozdrav i sve najbolje u novoj 2009. godini!
|
|
|
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Pa sa zakasnjenjem ajde i ja da se pridruzim cestitkama...
Zelim ti sve najlpse dragi Trola jubac
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
 |
*Trola41* Dobro upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd

|
|
@katarina hvala
@raptor hvala! i ce da dodjem si u orkestar,samo da si nabavim prsten a'la Mirko Kodic!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
 |
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član

|
Godine: 32
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723

|
|
cestitaam!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|