:: |
Autor |
Poruka |
tabula Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2008 Poruke: 223

|
|
Prvi sin Milan
Drugi Sergej
zensko ime Mia
|
_________________ MAKE ME STRONG JUST LIKE YOU MAKE ME WEAK............................ |
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
muska:Mateja,Andrej,Mladen,Ognjen.....
zenska:Anja,Iva,Sandra,Saska,Andjela....
|
|
|
|
|
 |
ravnicari Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 29

|
|
Za sada imam jednog sina i zove se Aleksa
Bude li još dece biće veliki problem jer sin, suprug i ja imamo prelepa imena i treba to nadmašiti ali otprilike
cerka: Mila, Lena ili Draga
sin: Ilija
|
|
|
|
|
 |
maja-zemun Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2008 Poruke: 13

|
|
Matija
a voleli bismo da imamo i devojcicu
|
_________________ Sreca je tu samo ako se mnogo zeli .... |
|
|
|
 |
kissme_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82

|
|
Ako ikada bude cerka,bit ce Iman!
|
|
|
|
|
 |
*The One* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Dec 2008 Poruke: 4

|
|
pošto je moj sin Bojan tokom cele trudnoće na ultrazvuku "bio devojčica" bilo je spremljeno ime za njega Tamara
|
_________________ Uživajte! Ovo su ona dobra stara vremena kojih ćete se kasnije sećati. |
|
|
|
 |
sanjak0101 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Maj 2005 Poruke: 9

|
|
Ako budem imala sina zvace se Nikola
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
sin aleksandar,a kćerkica tamara.mada se sin trebao zvati stefan,zato što je rođen na taj dan.ali je ipak dobio ime po svom kumu.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
SAO Krajina Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Sep 2007 Poruke: 4

|
|
Zagolicala me tema, nije da nije!!!
Ja imam dva sina Dragana i Marka, a moj dragi tri curice Mariju, Ivanu i Saru.
U avgustu ocekujemo nase prvo djete. Najsladje smo se nasmijali oko imena Simeon!!!
Mozda i ostane, ko zna!
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Ne volin neka duga i komplicirana imena.
Zato ako bude muško biće :"Ante" ... oduvik san volila to ime ( a i zanimljivo dok sam radila u vrtiću i pomagala tetama, sva muška djeca koja su se zvala "Ante" su bili jednostavno preslatki, nevjerovatno ali istinito)
Za curicu od davnih dana imam ime : "Ana" ... Ovako sam uvik želila da se zoven al *ebiga, lipo, kratko i jednostavno.
|
|
|
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Ako budem imala curicu bice Emily
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Kod mene su dva sina za sada i zovu se Haris i Ensar , ako ikada opet budem imala tu cast da donesem jos zivota na ovaj svijet i ako se ja ista budem pitala musko ime...Esmed , Mirza , a zenske..Adelina , Harisa
Kako izabrati najbolje ime za dijete?
Za neke roditelje davanje imane svom novorođenčetu nikako nije lagan zadatak. Neki od njih ne mogu da se odluče tokom cijele trudnoće, dok drugi znaju ime već i prije začeća.
Odakle krenuti kada birate ime za svoje dijete?
Počnite sa istraživanjem. Danas već postoji dosta knjiga i internet stranica sa dječjim imenima. Mnoge od njih ne donose samo popis imena već i njihova značenja, porijeklo. Ispišite imena koja vam se svide. Napišite ime sa prezimenom da vidite “paše li”. Kad se uskladite oko nekoliko imena možete se konsultovati i sa ostatkom porodice i prijateljima.
Mislite na budućnost.
Neka imena su možda slatka za novorođenče, ali mogu biti nezgodna za tinejdžere ili odrasle. Razmišljajte o tome kako će to ime izgledati na poslovnom dopisu ili vizit-karti.
Šta je sa nadimcima?
Uzmite u obzir sve moguće nadimke. Ako vam se neko ime sviđa, ali ne možete da podnesete neki od nadimaka koji je vezan uz to ime, razmislite.
Slijedite svoje srce.
Kada se dijete rodi vidjećete da je i ime stvar osjećaja, a ne logike, te da vaša osjećanja znače puno više od mišljenja ostatka porodice ili prijatelja. Imajte na umu da je, iako može biti korisno i čak zabavno čuti sva ta različita imena, na kraju odluka samo na vama. Izaberite ime koje se vama sviđa i ponosno ga nadjenite svom malenom čedu.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|