Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
Trenutno najpopularnija društvena mreža u svetu - Facebook nedavno je svoju popularnost potvrdila i na prostorima Srbije.
Naime, prema podacima bloga FacebookSrbija, sajt Facebook ima oko 560.000 profila iz Srbije, što je rekord za sve zemlje iz regiona bivše Jugoslavije.
Dosadašnji rekorder bila je Hrvatska, koja je od samog početka imala prednost u broju registrovanih korisnika na Facebook-u. Hrvatska sada ima oko 490.000 profila, dok Slovenija i BiH imaju oko 200.000 registrovanih korisnika.
Blog FacebookSrbija je prvi ovog tipa u našem regionu i praktično je servisni centar koji donosi vesti i zanimljivosti u vezi sa Facebook mrežom.
Na ovom blogu, koji su pokrenuli vodeći blogeri iz Srbije, mogu se naći razne servisne informacije, statistički podaci, zanimljive Facebook grupe, liste raznih "smajlija" i dugo.
Ovo je još jedan dokaz da ljubitelji Interneta iz Srbije drže primat na polju IT-ja, soc-net mreža i tehnologija u regionu, kao i da su uvek u toku sa svetskim trendovima.
Pa da, ne mozemo mi biti prvi po necemu pametnom... inace po tim glupostima, tu smo....
Vala taman da mi se i baba okaci na FB, ja N-E-C-U! Javite im to tamo, da se ne nadaju bzvz!
daltonce89 Početnik Domaćeg.de
Godine: 36
Datum registracije: 27 Nov 2007 Poruke: 10
Naravno da smo namber 1 jer je poznato da su srbi najveci pacenici i da nemaju svoje JA, nemaju svog stila vec se oslanjaju na ono "KOMSIJA IMA, MORAM I JA!!!", to se isto desava i sa facebook-om, svi imaju profil pa moram i ja. Ajde razumem da deca imaju taj fejsbuk ali upoznat sam sa time da cak i profesori sa fakulteta imaju svoje profile...ccc kakvi idoli!
Marko>92 Prijatelj foruma
Godine: 33
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 3314 Mesto: Šabac
Citat:
Pa da, ne mozemo mi biti prvi po necemu pametnom... inace po tim glupostima, tu smo....
A po cemu je to glupost,to samo ti tako mislis......
Izvini molim te niko ti nije ni trazio da se ti registrujes......
Ja ne znam sta je tu tako lose po tebi.....
kosta00 Početnik Domaćeg.de
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
Sta je lose u vezi sa facebokom?
Fb volim jer sam ponovo u kontaktu sa starim prijateljima koje nisam dugo video.
Ajde razumem da deca imaju taj fejsbuk ali upoznat sam sa time da cak i profesori sa fakulteta imaju svoje profile...ccc kakvi idoli!
Pa i oni su ljudi
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Pitam se samo koliko FB ukupno ima članova...
Kad sam naleteo tamo na sve moguće osobe koje znam: rodbina, drugari iz osnovne, sa newsa, pa čak i iz obdaništa!
A i gde se može naći ta rang-lista članova po državama?
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma