www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

101 ruza - kic ili romantika?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kić.Ljigavi kić.Mislim Ruže same po sebi jesu lijepe i lijepo ih je vidjet tolko, al sama gesta je za mene fuj.Užasno kićasto, isfurano, ljigavo....Inače mi cvjeće ne igra neku ulogu kad je riječ o poklonima, tako da me ne bi previše oduševila ni ta buketina.A šta da kažem nisam romantična, tj. nisam ljubitelj kića.Romantika s tim nema veze.Jedno je bit romantičan, a skroz drugo je petjerivat.Pekmezasto Confused Neutral

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 12:55 am    Naslov poruke: Re: 101 ruza - kic ili romantika? Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Sta mislite o 101 ruzi kao poklon voljenoj osobi?
Momci, jeste nekada iznenadili devojku na ovaj nacin?
Devojke, jeste li nekada dobile ovakav buket?

Ja licno bi se vise obradovala jednoj ruzi...
a kuda cu bolan sa 101 Rolling Eyes mislim da je to malo pretjerano.

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 31, 2009 11:44 pm    Naslov poruke: Re: 101 ruza - kic ili romantika? Na vrh strane Na dno strane

Betty_Barclay je napisao/la sledeće:
Ja licno bi se vise obradovala jednoj ruzi...
a kuda cu bolan sa 101 Rolling Eyes mislim da je to malo pretjerano.

hehe...bas tako Very Happy ...a i verovatno bih, ovako naopaka kakva sam, odmah pocela da se jedem kao mlad mesec jer je neko potrosio silni novac samo da bi meni pricinio jedan trenutak zadovoljstva Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

~KARUDIJAN~
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 1:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko vidim ovde po postovima....svi razmisljaju koliko to kosta...svi mi izgledate pomalo kao neki materijalisti Shocked
101 ruza moze da ima neko znacenje...to moze svako da kupi, nije skupo...samo preskoci jedan vikend izlazenja i eto...ali kao sto neki medju vama kazu kako ce te to uciniti i sta cete napisati u poruci to je vec nesto sto ne moze svako...bitno je da u poruci stoji ono sto osecas i zbog cega sve to cinis
u poruci pise sve...i zasto 101....ja ne mislim da kupujes nekog sa tim...pa skuplja je i vecera i sve sto ste nabrojali...izlazak u grad moze da kosta skuplje...
muskarci se hvataju na pricu o kicu ali nije to u stvari nego je u stvari kako cu ispasti smesan pred ortacima....zajebavace me da sam papucar....ipak je ovo balkan i sl....znaci kukavice su...a video sam da mnogi placu i mole na kolenima...hm...to je dostojanstvenije...pa ne bih rekao Smile
ja sam samo jednom poslao buket od 101 ruze...zao mi je samo sto nikad nisam saznao kako se osecala...jer sam ja morao na put u inostranstvo na mesec dana...kad sam se vratio ona je mislila da sam je hteo kupiti...bas zbog ovakvih komentara i predrasuda...
dal je zasluzila...pa ja mislim da jeste....ipak je to jedina devojka koju sam voleo i mislim da cu tesko opet naici na takvu devojku...mislim da je zasluzila bar zbog toga ako ni zbog ceg drugog...ako sam uspeo da joj bar na trenutak izmamim osmeh i izazovem srecu...meni je dovoljno...i opet bih to uradio ako bih znao da bi je to usrecio....ako nista bar ce se hvaliti drugaricama da je dobila buket od 100 crvenih i jedne plave ruze i nece biti uskracena u tome...posto kako vidim po postovima i hrabrosti danasnjih muskaraca...bice jedna od retkih ali srecnih devojaka koja je to dobila i bice srecna...ako nista bar me nece zaboraviti kao sto je necu ni ja...jer tesko da cu taj gest uciniti ponovo bilo kojoj drugoj

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 4:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~KARUDIJAN~ je napisao/la sledeće:
ako nista bar ce se hvaliti drugaricama da je dobila buket od 100 crvenih i jedne plave ruze i nece biti uskracena u tome.

vjeruj mi..koliki god da je novac, opet bih radije da mi nije ni poklonio niti jednu, nego da je i da se ja kao hvalim frendicama , hahahaha.

bravo za tebe i za sve sto si to ucinio, ja samo kazem moje misljenje, bez uvrijede.

~KARUDIJAN~
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:

vjeruj mi..koliki god da je novac, opet bih radije da mi nije ni poklonio niti jednu, nego da je i da se ja kao hvalim frendicama , hahahaha.

bravo za tebe i za sve sto si to ucinio, ja samo kazem moje misljenje, bez uvrijede.

sto bih se vredjao...pa svako ima pravo na svoje misljenje....pa ja samo hocu da kazem da ovo oko kica su smislili muskarci balkanci koji su ustvari kukavice i da im je bitnije sta drugi kazu nego da pokazu ustvari sta osecaju....po postovima sam provalio da je cak to misljenje koje pokusavaju da usade doslo i do devojaka...Rolling Eyes sve sto je nekada valjalo to smo sve izbrisali i unistili a lose navike smo pretvorili u nesto bolje...katastrofa...a vi devojke i dalje trazite u filmovima princa na belom konju a ne zaboravite da i taj princ i beli konj dolaze iz stare skole...koju polako pretvarate u kic i nesto sl. Rolling Eyes Wink
a to da se hvali drugaricama Mr. Green veruj mi nije ona takva jer da jeste ne bi ni dobila...Wink ali onim drugaricama koje vole da se hvale mocice uvek da zapusi usta a njih je mnogo...ako nista bar bih ja voleo da moze zbog mene da im zapusi usta jer ja takve devojke ne volim....svi znamo na koje mislim Very Happy
a ja sam joj to poklonio naravno iz drugih razloga....zato sto je zasluzivala a ne zbog toga na sta ti mislis...da si mozda malo bolje procitala ono sto sam napisao bilo bi ti mozda jasnije Rolling Eyes

P.S.pa samo po ovim recima bih rekao da si jedna od takvih devojaka koja masta o svom princu Smile bez uvrede Wink

"kad kidam veze pisem pisma i pjesme
a ne mogu vise gutat a plakat se ne smije
pa slazem pisma i punim svoje teke
zaj**ano pravo nisam ni covjek ni dijete"

pozz za andjelu Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 5:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~KARUDIJAN~ je napisao/la sledeće:

P.S.pa samo po ovim recima bih rekao da si jedna od takvih devojaka koja masta o svom princu Smile bez uvrede Wink

po kojim rijecima? rijecima pjesme? ma..hahaha. ne mastam jer nikad nisam ni citala takve bajke, niti obracala paznju na konje i princeve Wink isto tak i o ruzama, violinama i ostalome. ne volilm patetiku i ne volim da mastam o necemu. sto dodje, doslo je, lijepo je i to je to. vrlo simply. no, to sam ja Wink ima nas raznih, i moje je misljenje samo bilo da je i to poklanjanje ruza lijep gest, netko voli, netko ne i to je to Smile

anchyvg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 02 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 06, 2009 7:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se to bas svidja... Wink

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 57

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da sitnice zivot znace paznja je cudo obradujem se i "1"
a dobila sam ne 101 vec 21 kada sam rodila prvo dete,ostalo clasika neparno naravni ili ti po1 Laughing

misur88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Jan 2009
Mesto: Prijedor

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 1:54 pm    Naslov poruke: Re: 101 ruza - kic ili romantika? Na vrh strane Na dno strane

101 ruža - hmmmm...... ma ako je i jedna a od srca vise vrijedi nego ta jedna... moj bivši momak, iako već 2 godine nismo zajedno, za svaki bitniji datum,rođendan, neka godišnjica, valentinovo, 8. mart......pošalje buket ruža onoliko koliko mi je godina......simpatično ali.....

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 15, 2009 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volela bih da dobijem 101 ružu. Embarassed

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 20, 2009 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je većina muškaraca razgovarala na ovu temu,pa tako sam i ja,lično nikada nisam poklonio 101 ružu,ne da nisam bio u mogućnosti ili tako nešto,nego sam poklanjao stvari koje žena može da iskoristi na nekakav način,mislim bilo je tu i cvijeće naravno ali ne 100-tine nekakavih...Ne mislim da je to kič ili nekakav šablon ,već da je jako romantično za onoga ko je romantik u duši.Vjerujem,ustvari sam ubjeđen da nema žene na ovom svijetu da se nebi obradovala ovakvom poklonu.Gledao sam sreću u očima žena kada dobiju i jedan omanji buketić cvijeća ili nekakav beznačajan poklončić.Pa zato mislim da bi 101 ruža obradovala svaku ženu...I nešto baš ne vjerujem ženama koje kažu da bi ostale ravnodušne prema ovom poklonu...Dobro, dosta toga i zavisi i od koga je taj poklon.
Ali ako je od osobe koju voli toj sreći nebi bilo kraja...
Moje mišljenje...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 101 ruza - kic ili romantika? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon