:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na polju soc-net mreža do sada su postojala dva glavna igrača - Facebook i MySpace. Ipak, Facebook se nedavno izdvojio.
Prema poslednjim istraživanjima Facebook je na globalnom planu ostvario dvostruko više poseta od MySpace sajta. Prema izveštaju kompanije comScore, Facebook je tokom decembra meseca 2008. godine imao preko 200 miliona unikatnih poseta, dok je u istom periodu MySpace posetilo 100 miliona ljudi.
Pre samo šest meseci dva sajta bila su poravnata po broju poseta (oko 100 miliona) da bi posećenost Facebooka rapidno ojačala za 10,8 procenata mesečno, dok je posećenost MySpace-a stagnirala.
U Americi je situacija nešto drugačija i primat još uvek drži Myspace, ali se očekuje da se do kraja 2009. situacija okrene u korist Facebook-a.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
dirty_angel Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 70 Mesto: Tuzla

|
|
Definitivno je facebook bolji od myspace i to duplo sto dokazuju te cifre
samo glupi ameri se jos zadrzavaju na myspace
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pre ili kasnije će "MySpace" odsvirati svoje. Ja sam već obrisao nekoliko mojih naloga na raznim sajtovima, a razmišljam i za "MySpace".
FB mi je mnogo lakši za rukovanje, ali najviše mi se sviđa što se tamo imenom i prezimenom ko sav normalan svet.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
fejs jeste interesantniji
mada ja ne bih brisala myspace
ko voli nek bira gde hoce
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | fejs jeste interesantniji
mada ja ne bih brisala myspace
ko voli nek bira gde hoce |
Tako je.... Meni se ni malo ne sviđa FB.... Myspace ima dosta više zanimacija...
Ps. Deco idite bolje spavajte
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|