www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Na Beoviziji nastupaju...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 02, 2009 2:52 pm    Naslov poruke: Na Beoviziji nastupaju... Na vrh strane Na dno strane

Selekciona komisija odabrala je 20 učesnika izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu 2009. godine.

Komisija je bila sastavljena od muzičkih urednika RTS-a - Jelene Ilić, Ane Milićević i Jelene Vlahović.

Kao što je ranije najavljeno, na Beoviziji će učestvovati nekoliko studenata Operacije trijumf.

Sonja Bakić, najbolji ženski vokal OT, predstaviće se sama pesmom "Ništa novo", koju su napisali profesori Akademije OT Mirko i Snežana Vukomanović.

OT Bend (Vukašin, Đorđe, Nikola Paunović i Sajko) pevaće "Blagoslov za kraj", dok će Danijel i Milica izvesti pesmu "H8ER", za koju je tekst napisala bivša članica žirija OT Marina Tucaković. Među rezervama je i Mika Kostić, kojoj je pesmu napisao bivši učesnik VIP Velikog Brata Skaj Vikler.

Na Beoviziji će pevati i alter ego voditelja Ognjena Amidžića, Oskar, i to uz podršku Beauty Queens i Đorđa Marjanovića.

Prvi put će se predstaviti i ćerka Željka Samardžića Minja, a među učesnicima je i Nataša Bekvalac.

Polufinale će biti održano u Centru "Sava" 7. marta, a veliko finale 8. marta. O pobednicima će ravnopravno odlučiti publika i stručni žiri.

Kompletan spisak učesnika Beovizije 2009 (po azbučnom redu):

1. Aleksandra Janković "Nauči me"
2. Andrej Ilić "Nemam te"
3. Vanja Mijatović "Led i žar"
4. Danijel i Milica " H8ER"
5. Dušan Zrnić "Tvoje drugo ime je greh"
6. Etar "Sanjaj me"
7. Zbogom Brus Li "Ha ha ha"
8. Zemlja gruva "Svejedno je"
9. Ivana Selakov "Moje odbrane"
10. Lejla Hot " Čekajući princa"
11. Marko Kon "Cipela"
12.Minja Samardžić "Petak uveče"
13. Nataša Bekvalac "Bili smo najlepši"
14. Oscar & Beauty Queens feat.. Đorđe Marjanović "Superstar"
15. OT Bend "Blagoslov za kraj"
16. Pozitivan haos "Gloria"
17. SevdahBABY i Miki Element "Previše reči"
18. Sonja Bakić "Ništa novo"
19. Tijana Bogićević "Pazi šta radiš"
20. Trio Pasaž i Katarina Sotirović "Zauvek"

Rezerve:

1. Miloš Žikić "Vrela noć"
2. Đorđe Ranitović "Jednom za kraj"
3. Mika K. "Moja noć"
4. Voja Nedeljković i Koktel bend "Vidi mala"

(MONDO)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 02, 2009 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
14. Oscar & Beauty Queens feat.. Đorđe Marjanović "Superstar"

Zanimljiva kombinacija, videćemo tj. čuti kako će biti Very Happy

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 03, 2009 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala za vest.....ovo se mora gledati tj.cuti Wink Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Na Beoviziji nastupaju... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon