www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~SonicLady~ damski zaokruzila prvih 10 000 postova :)
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@škorpijica - hvala sekana, pa naravno da ćemo nastaviti da vrhunski ludujemo ovim gradom istim tempom kao i do sada Very Happy ljubi te tvoja "hakeruša" Mr. Green

@Nesho79 - hvala od srca ex kolega, moraćemo da popijemo koju za dobra stara vremena Very Happy

@Francuskinja - merci beaucoup Very Happy

@-malecka- - hvalaaa puno, jedan ružičasti kiss za tebe Very Happy

@Marko>92 - hvala od srca Very Happy

@marijana23 - thanxxxx, uzvraćam sanjarski kiss Very Happy

@anchi22 - eto draga moja anchi, konačno i ja oljuštih 10000, a kako je krenulo dok oljuštim 20, svi ćemo već biti u peMziji Mr. Green uostalom, bitnije je da mi napravimo plan kako da oljuštimo koje piće kad nam navratiš Very Happy hvala ti puno, sending 2 huuuge kisses 2 u and the little sweetie Very Happy

@Jejaorka - graciaaaas mi tia querida! Y gracias por las flores tambien. Siempre vamos para adelante! Very Happy

@mysty - hvala ti puno Very Happy

@daja23 - uzvraćam, hvala ti od srca Very Happy

@coco_bill - kolega molim te raspitaj se ko je ispleo kapice ovim macama, hoću i ja takve Very Happy javljaj što pre! Hvala ti Very Happy

@Annabel_Lee - thank you very much Very Happy

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 21, 2009 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Je l' 10 'iljada? Je l' jeste? Jashta je. Jabom, kako drugachije da bude.
Gospodjica lakog hoda se dosheta nonshalantno na 10 'iljada.
Da li da pominjem kako je zapochela svoj pohod ka 10 'iljada?
Jok, ostavicu to u velu tajne. A mozhda i nije tajna, tj. ako kazhem da jeste pomislice "narod" da jeste - eto dileme. Confused
L&M, dilema tamo ili 'vamo. Tu smo gde smo.
Chestitam najsrdachnije povodom jubileja. Respekt. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo, Sonic, sve cestitke od srca na ovakvom jubileju! Pusa!

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 27, 2009 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja draga gosca Very Happy koje dugo nije bilo (onako familijarno) u Parizu Crying or Very sad je presla novi spratic... cestitam Very Happy

Evo za deseti spratic te ponovo pozivam i saljem nekoliko slicica da ti docaram atmosferu (mozda i pozelis da dodjes ponovo Wink ) Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Baraba - ne znam ni ja jel 10 'iljadarki, moraćemo pitati ove što broje Very Happy a da li ćemo verovati, to je već subjektivno Very Happy Děkuji.

@Anđela - hvala ti najlepše, pusa uzvraćena Very Happy

@sweetlady - hvala na pozivu, još samo pripremi neki ručak i eto nas onako đuture, familijarno Mr. Green

..Detinja dusa..
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 18 Avg 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Very Happy

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ČESTITAM I JA !!!!

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 11:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke "teta" Sonic. Mnogo jub za Vas. Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 02, 2009 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvini Koleginica ja sam malo zakasnio sve cestitke i od mene Very Happy

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 06, 2009 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@..Detinja dusa.. - hvala ti puno Very Happy
@dragana.m - hvala najlepše! PS. divan avatar Very Happy
@¤ Idealno_losha ¤ - ih pa zar sam toliko matora? Very Happy jub uzvraćen Very Happy
@Sascha336 - nikad nije kasno Very Happy hvala od srca, kolega Smile

MissPookie
`Mndra Mja`
<b>`Mndra Mja`</b>

Datum registracije: 02 Okt 2007
Mesto: .:. West Coast .:.

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 07, 2009 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam! Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sonična snajko čestitam Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~SonicLady~ damski zaokruzila prvih 10 000 postova :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon