:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
cherry-ti nisi normalaaaaaaaan hvala
sweetlady-hvalaa
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Srećan rođendan, draga Mysty!
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Srećan rođendan draga Mysty, sve željice da se ispune...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Kad viđoh sve one "ljepotane" na prvoj strani, malo falilo da ne povratim... a i zapitose jesam li stigo u Oyster Bar ili sam na pravoj adresi...
Bilo kako bilo, Seka znaći doćeka i 20... kraj tinejđerskog carevanja i ludovanja i kojekakve zaebancije. Sad se treba uozbiljit.
Maaaaaaaaaaaa joooooooooooook, samo ti. Seko, sretan ti rođendan. Da bog da ti se sve želje ispunile. Ama baš sve.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Sretan ti Rodjendan sa malim zakasnjenje...
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Jao kumo pa i ti omatorila ...e pa zelim ti sve najbolje povodom ovog jubileja, i da mi zivis jos barem nekih 137 godina ...ljubim te puno i zelim ti sve najbolje u daljem zivotu
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|

|
|
hvala vam svima od srca!!!
|
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Srecan rodjendan draga moja drugarice i sve naj ti zelim i da ti se ispune sve zelje i zeljice
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Okruglo, Boga mi... Želim ti sve najbolje, a posebno zdravlja i ljubavi... sve ostalo dolazi samo... Srećan rodjendan!
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
Pa samo Teca fali u cestitkama... al teca kao po obicaju kasni... al uvek donosi najbolji poklon...
Sve naj povodom tvog rodjendana ... neka ti se ispuni samo trecina zelja koje su ti svi pozeleli ... i bices u oblacima da ne budemo sebicni...
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|

|
|
Nesho,Lane,teco hvala vam puno
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|