www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Neodoljivi starosjedioc Alexns zasjeo na 21.kat!!!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
@ Detinja Dush & Nesha - 'fala punooo Wink

@ biserko - znam Crying or Very sad Ruzno vreme napolju, ja se taman ponad'o da ce ove nedelje biti bolje kad ono - sneg Shocked Confused cim' se malo prolepsha - stizu!! Very Happy btw hvala na cestitkicama Wink

Hajd dobro..držim te za....riječ bolan Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro je, sve dok nije za kragnu moz' za shta o'sh! Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajd' i ja da ti cestitam...e pa ovako...cestitam Laughing Laughing Laughing
savet je da budes dobar i da slusas zene jer su pametnije Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ajde da budem fina, poklanjam ti boravak u raju Laughing Laughing Wink ali posto nesto nece, onda drugi put Laughing Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Leleee, znao sam da nisi zensko! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Pfff, boravak u raju... raj je za puss**s! Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Hvala Bokiiiii Razz Laughing Laughing

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet ti Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Blizancu moj najludji, cestitam ti na ovom katu i da ih bude jos vise, kao i : čajeva, skija, export-a, milijuna, starih pjesama (mnogo dobar clanak u Novinarstvu) , golih ledja, bolesnih nagona, spavanja do zida, kroasana i piva i tak dalje Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Pravo dobra cestitka, bas sam nest ponosna na sebe Laughing Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opet ti?! Shocked Shocked Laughing Laughing

EVo, i ja sam na tebe ponosan, suze mi naprosto naviru dok citam ove redove, ne mogu da se suzdrzim, ohhh... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Maramice molim, naprosto sam dirnut! Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing
VolEm i ja tebe bwiznakinjo moja najludja, hvala na lepim zeljama, delimo ih fifti-fifti Laughing Laughing Razz

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ohoooo Mekani Mr. Green čestitam, samo nastavi....da skakućeš Mr. Green Mr. Green

Evo poklona Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biću kratak i kao uvek neodoljiv Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kongratulajšons Laughing

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja! Wink

Kiss

zauvijek ces biti tu..

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 5:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jajooo, znash da bi mi se jedan drugi poklon vishe svideo al' aj' sad' ... Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing

@ Cherry - eh, da, kratak, kao i uvek Crying or Very sad Crying or Very sad zato uvek ja... ovaaaj, nishta Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

@ Marijana - Hvalaaa Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vid' ti malog zejenog di se izapeo Very Happy

Da se i dalje kuckamo, ma gde to bilo, da trošimo internet besomučno i teramo narod da čita kojekakve...pametne stvari Razz

Ljubim i grlim

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 16, 2009 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Alexns samo tako Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Neodoljivi starosjedioc Alexns zasjeo na 21.kat!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon