www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da komšiji crkne čivava
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 01, 2009 7:58 pm    Naslov poruke: Da komšiji crkne čivava Na vrh strane Na dno strane

Polet Tejlor, advokat iz Njujorka, tuži komšiju zbog nesnosnih čivava.

Polet Tejlor iz Njujorka traži pola miliona dolara odštete od svog prvog komšije jer ne može da podnese lavež njegove dve čivave.

Prema pisanju američkih tabloida, 62-godišnja Polet navela je u tužbi da joj je zdravlje narušilo "kevtanje, cvilenje i lajanje" komšijinih kućnih ljubimaca.

Tejlorova na ime narušenog zdravlja, između ostalog i zbog toga što kučići bez prestanka, verovatno i bez razloga, "agresivno laju", traži odštetu od pola miliona dolara.

(MONDO)

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 61

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 01, 2009 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja bi svog komsiju tužio(radi agresivnih pasa na cesti napadaju sve i svakoga a nece ih priveže), ali nema od tog ništa tako i tako... šteta vremena inače volim životinje ali ovo je previše (nisu jadne životinje krive nego vlasnik). New Evil

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jan 2008
Mesto: belgijaaa

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 02, 2009 10:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

av av av Very Happy jadne male civavice Very Happy

tu gde ljubis, koza puca

Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 02, 2009 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve je moguce i da dobije

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Da komšiji crkne čivava Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon